Poklon

Poklon treba da odražava onoga ko ga daje i njegova osećanja ali i da pokaže da zna šta bi se svidelo onome kome ga daje.Ako oboje budu osećali radost zbog poklon je ispunio svrhu.

Nek se obuce u sex-i crno-belu kombinaciju sa sve salom, kapom i bojama na licu...
Striptiz uz neku navijacku pesmu bice pravi pogodak!! :zper:
Ako ne uvek moze da mu istrika dzemper il bar sal :strika:

Poslednja izmena:
Ja obozavam poklone, i imam mnogo ideja!!!
Izvoli, posluzi se:

Neka mu kupi po jedan poklon za svako culo, npr, uramljenu sliku za vid, cd sa njihovim pesmama za sluh, omiljeni slatkis za ukus, neznog medu za dodir, toaletnu vodu za miris.......... I sve to uoakuje u neku lepu kutijicu, plus doda cestitkicu........

Neka sa neta odstampa ili sama napravi kupone, npr. kupon za masazu, za kupku, za setnju, za izlazak, za mazenje.......... Onda to u neku lepu kovertu, i mozda flasu nekog pica...........

Moze da napravi set za zaljubljene: mirisljave svece, cd sa baladama ili nekom atraktivnom kompilaciojom, latice ruza, provokativan ves i pismo sa scenarijom te veceri-u neki lep paketic....

Fudbalsku loptu, sa lepim porukama na belim poljima na lopti.............. Pa loptu uveze u veeeeliku masnu ili je da da joj je upakuju u balkon :)

Ako ima vremena, moze da vodi dnevnik tri dana pred taj datum, a onda da napise kako joj je ta tri dana bilo predivno, a kamoli te tri godine...........

Hoces jos??????? Tek se zagrevam.... :)

Izvoli, posluzi se:

Neka mu kupi po jedan poklon za svako culo, npr, uramljenu sliku za vid, cd sa njihovim pesmama za sluh, omiljeni slatkis za ukus, neznog medu za dodir, toaletnu vodu za miris.......... I sve to uoakuje u neku lepu kutijicu, plus doda cestitkicu........

Neka sa neta odstampa ili sama napravi kupone, npr. kupon za masazu, za kupku, za setnju, za izlazak, za mazenje.......... Onda to u neku lepu kovertu, i mozda flasu nekog pica...........

Moze da napravi set za zaljubljene: mirisljave svece, cd sa baladama ili nekom atraktivnom kompilaciojom, latice ruza, provokativan ves i pismo sa scenarijom te veceri-u neki lep paketic....

Fudbalsku loptu, sa lepim porukama na belim poljima na lopti.............. Pa loptu uveze u veeeeliku masnu ili je da da joj je upakuju u balkon :)

Ako ima vremena, moze da vodi dnevnik tri dana pred taj datum, a onda da napise kako joj je ta tri dana bilo predivno, a kamoli te tri godine...........

Moram da te citiram a moram i da te zapamtim.
Nadam se da ćeš mi izaći u susret po ovom osnovu ako mi zareaba. Sve je super, i vrlo si maštovita.
Mogu li da ti se obratim za savet kad mi zatreba?
Kad sam spreman da tražim savet od osobe 2,5 puta mlađe, onda je to nešto.

Poslednja izmena:
Izvoli, posluzi se:

Bravo Raisa...divna si...ah:aha: citavog zivota sam zelela nekome da poklanjam takve stvari ali sam vecito bila sa nekim tvrdim prakticarima koji bi me bledo pogledali na svaku neznu i ne-materijalnu inicijativu tako da sam uvek birala poklone pravo pa levo pa u Maunual, mislim da imaju kolekciju novcanika i kaiseva...kreativni uzas...Ja sam uvek zelela nekome da poklonim napravljen foto album...kupila bih one cakane albume u koje se slike mogu zalepiti a onda bih pravila kolaze, neke nase slike, pesme, misli, poneko osuseno cvece, kovertica sa zeljama, pramen kose, namirisano mojim parfemom, upakovan samo u veliku masnu...mnogo mi se dopada takav pokloncic i lepo je sto je trajan...mada nisam sigurna koliko je to dobro:think:, jednom bivsem sam poklonila sliku koju sam naslikala, kada smo raskinuli izreckao je na sitne komade i jos mi budala to i kazao kada ga je prosla ljutnja...ne znam zasto, valjda da mu slikam novu....:cao:

realno tipa fudbal-klub zabole verovatno za čulne i romantične poklone, šta mozga nek mu kupi nešto praktično tipa majicu, košulju, karton piva i čips, a uvek može da dodje skine se izvadi karanfiz ozdo i vukne srećan rođendan... lepo a ne košta mnogo

ja sam mom kupila za novu godinu kais i medu i stavila to u kutiju za poklone,stavila kais i medu na dnu kutije i stavila preko slatkise(bombone,cokoladice) da se ne vidi da ima gore nesto i zatvorila kutiju masnicom i stavila poruku.njemu se bas svidelo,svima je prica sta je dobio :D
mozes i medju te slatkise da stavis ispisane ljubavne poruke....

cccc...što nisi pazila;)

nema veze sa mnom...nego me zeznuo izjavivsi nesto sto utice na izbor poklona i onda sam ja krenula da cackam da vidim jel to sigurno il ne, onda on kao ne zna, onda pita a sto pitam bla bla...:histericna:
morala sam da cackam jer bi ispalo da kupujem dzaba poklon...onda sam skontala da je bolje da kazem direktno o cemu se radi nego da rizikujem pa da bude dzaba poklon
grrrrr
265.gif

65-1.gif
..mi masta tu o necemu pa mi pravi pometnje u planovima

Poslednja izmena:

Back