gost 43599
Veoma poznat
- Poruka
- 10.211
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram da te citiram a moram i da te zapamtim.Ja obozavam poklone, i imam mnogo ideja!!!
Izvoli, posluzi se:
Neka mu kupi po jedan poklon za svako culo, npr, uramljenu sliku za vid, cd sa njihovim pesmama za sluh, omiljeni slatkis za ukus, neznog medu za dodir, toaletnu vodu za miris.......... I sve to uoakuje u neku lepu kutijicu, plus doda cestitkicu........
Neka sa neta odstampa ili sama napravi kupone, npr. kupon za masazu, za kupku, za setnju, za izlazak, za mazenje.......... Onda to u neku lepu kovertu, i mozda flasu nekog pica...........
Moze da napravi set za zaljubljene: mirisljave svece, cd sa baladama ili nekom atraktivnom kompilaciojom, latice ruza, provokativan ves i pismo sa scenarijom te veceri-u neki lep paketic....
Fudbalsku loptu, sa lepim porukama na belim poljima na lopti.............. Pa loptu uveze u veeeeliku masnu ili je da da joj je upakuju u balkon
Ako ima vremena, moze da vodi dnevnik tri dana pred taj datum, a onda da napise kako joj je ta tri dana bilo predivno, a kamoli te tri godine...........
Hoces jos??????? Tek se zagrevam....![]()
Ja obozavam poklone, i imam mnogo ideja!!!
Izvoli, posluzi se:
Neka mu kupi po jedan poklon za svako culo, npr, uramljenu sliku za vid, cd sa njihovim pesmama za sluh, omiljeni slatkis za ukus, neznog medu za dodir, toaletnu vodu za miris.......... I sve to uoakuje u neku lepu kutijicu, plus doda cestitkicu........
Neka sa neta odstampa ili sama napravi kupone, npr. kupon za masazu, za kupku, za setnju, za izlazak, za mazenje.......... Onda to u neku lepu kovertu, i mozda flasu nekog pica...........
Moze da napravi set za zaljubljene: mirisljave svece, cd sa baladama ili nekom atraktivnom kompilaciojom, latice ruza, provokativan ves i pismo sa scenarijom te veceri-u neki lep paketic....
Fudbalsku loptu, sa lepim porukama na belim poljima na lopti.............. Pa loptu uveze u veeeeliku masnu ili je da da joj je upakuju u balkon
Ako ima vremena, moze da vodi dnevnik tri dana pred taj datum, a onda da napise kako joj je ta tri dana bilo predivno, a kamoli te tri godine...........
Hoces jos??????? Tek se zagrevam....![]()
Moram da te citiram a moram i da te zapamtim.
Nadam se da ćeš mi izaći u susret po ovom osnovu ako mi zareaba. Sve je super, i vrlo si maštovita.
Mogu li da ti se obratim za savet kad mi zatreba?
Kad sam spreman da tražim savet od osobe 2,5 puta mlađe, onda je to nešto.
Njenog decka interesuje samo fudbal i partizan (ima pola partizan shopa u sobi) i nista tako ne bi ^^
2.000-3.000
meni propalo iznenadjenje
sad zna sta ce da dobije za rodjendan
![]()
cccc...što nisi pazila![]()
stvarno sam besna...volim da poklanjam i volim da to bude iznenadjenje....i ja se radujem kad vidim iznenadjenje kod onoga ko prima...sad toga nema![]()
Ma, biće mu drago u svakom slučaju.![]()
I neka kaze onim instruktorima tamo da im podele bojevu municiju.Neka mu uplati paintball termin