Mensch-Maschine
Iskusan
- Poruka
- 6.591
Kokice i šampitu i bioskop pre toga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tek dva meseca? Nije li malo rano za poklone? Da ne postanes bivsi pre nego sto si planirao. Ipak ti batice malo popricekaj, ima vremena za poklanjanja. Ako vec moras, ako osecas da ste u dugoj i stabilnoj vezi, i ako si "punisha", kupi joj omiljeni parfem, al' provali sam koji je, da ne bi morao opet na forumu da se informises i da ne bi od nekoga "pazario" strap-on dildo jos koji put.
![]()
Dobru knjigu.
Prekratko ste zajedno za ozbiljno skupocene poklone a knjiga je ionako uvek dobar poklon.
You're so 1980's...Dobru knjigu.
Prekratko ste zajedno za ozbiljno skupocene poklone a knjiga je ionako uvek dobar poklon.
Pokloni joj nesto neuobicajeno, npr. odvedi je u setnju po nekoj pecini ili pustajte zmajeve...a mozes i samo da je poljubis![]()
Diiivno!
Kada ti momak/devojka nesto poklanja, ja sam uvek za vreme provedeno zajedno. Mozes da uplatis vikend ili dan pored vode. Sada bar ima tih ponuda...
Mene bi najvise obradovalo kada bi muskarac ulozio trud i vreme i napravio mi nestoili napisao, naslikao... Uvek sam zelela di mi neko svojom rukom napravi ram za ogledalo, ali niko da se seti
Najlakse je otici i uzeti parfem, nakit,... To mi je nekako... pih...
nista nije pih, ako je zbir zelje da se neko obraduje, i poznavanje te osobe..
ne volim samo poklone reda radi, to mi je bash fuj.
u takvim slucajevima, bolje je uzeti bocu dobrog vina i cokoladu, nego kupovati gluposti pa promasiti totalno
Ali oni su tek dva meseca skupa ... mogućnost promašaja je baš velika![]()
pa ono, tu se ne moze pogresiti sa nekim lepim izlaskom, nesto neocekivano, uz simbolican pokloncic..![]()
Naime, sa devojkom sam 2 meseca u veze a blizi se njen osamnaesti rodjendan. Voleo bih kada bih dobio neki predlog za poklon od vas. Hvala najlepse![]()
Ma ako je od srca i nepretenciozno ne može pogrešiti, a ako i pogreši i ne bude na "očekivanom nivou" onda i ne treba mnogo da žali, jer ako joj nije dovoljan on i njegova iskrena želja, onda ni ona nije prava![]()
Pa da, a može i mašnicu da veže na taj simboličan poklončić.pa ono, tu se ne moze pogresiti sa nekim lepim izlaskom, nesto neocekivano, uz simbolican pokloncic..![]()