Poklon za rodjendan

Tek dva meseca? Nije li malo rano za poklone? Da ne postanes bivsi pre nego sto si planirao. Ipak ti batice malo popricekaj, ima vremena za poklanjanja. Ako vec moras, ako osecas da ste u dugoj i stabilnoj vezi :lol:, i ako si "punisha", kupi joj omiljeni parfem, al' provali sam koji je, da ne bi morao opet na forumu da se informises i da ne bi od nekoga "pazario" strap-on dildo jos koji put. :lol:

Jesi lood da kupi parfem od 40-ak i više jevreja nekome koga jedva poznaje :hahaha:

- - - - - - - - - -

Dobru knjigu.
Prekratko ste zajedno za ozbiljno skupocene poklone a knjiga je ionako uvek dobar poklon.

Sjajan predlog :super:, ali bojim se da će morati da joj da i uputstvo za upotrebu :hahaha:

Pokloni joj nesto neuobicajeno, npr. odvedi je u setnju po nekoj pecini ili pustajte zmajeve...a mozes i samo da je poljubis :heart:

:D Diiivno!

Kada ti momak/devojka nesto poklanja, ja sam uvek za vreme provedeno zajedno. Mozes da uplatis vikend ili dan pored vode. Sada bar ima tih ponuda...
Mene bi najvise obradovalo kada bi muskarac ulozio trud i vreme i napravio mi nesto :aha: ili napisao, naslikao... Uvek sam zelela di mi neko svojom rukom napravi ram za ogledalo, ali niko da se seti:( Najlakse je otici i uzeti parfem, nakit,... To mi je nekako... pih...

:D Diiivno!

Kada ti momak/devojka nesto poklanja, ja sam uvek za vreme provedeno zajedno. Mozes da uplatis vikend ili dan pored vode. Sada bar ima tih ponuda...
Mene bi najvise obradovalo kada bi muskarac ulozio trud i vreme i napravio mi nesto :aha: ili napisao, naslikao... Uvek sam zelela di mi neko svojom rukom napravi ram za ogledalo, ali niko da se seti:( Najlakse je otici i uzeti parfem, nakit,... To mi je nekako... pih...

Možda bi da si stavila do znanja (bar indirektno) šta bi te oduševilo to i dobila, mala pomoć "prijatelja" nije na odmet ipak su muškarci (bar većina njih) malo "prostija" bića, vrlo je malo (ako uopšte postoje) "supermena" koji će te osvojiti lepotom, šarmom, humorom, koji će te zadovoljiti na svaki mogući način i na kraju ono najteže koji če umeti da čita tvoje misli :lol:

nista nije pih, ako je zbir zelje da se neko obraduje, i poznavanje te osobe..
ne volim samo poklone reda radi, to mi je bash fuj. :neutral:
u takvim slucajevima, bolje je uzeti bocu dobrog vina i cokoladu, nego kupovati gluposti pa promasiti totalno

Naime, sa devojkom sam 2 meseca u veze a blizi se njen osamnaesti rodjendan. Voleo bih kada bih dobio neki predlog za poklon od vas. Hvala najlepse :p

Odakle si? Ima neki kej blizu?

Mene je bivsi bas obradovao kada je na strandu dovukao klupu blizu vode, poneo jastucice da nam bude udobno, dve lepe case i vino... I pricao u stihovima:aha:

Inace, slazem se sa Koto, da poklon radi reda nista ne vredi.

- - - - - - - - - -

Ma ako je od srca i nepretenciozno ne može pogrešiti, a ako i pogreši i ne bude na "očekivanom nivou" onda i ne treba mnogo da žali, jer ako joj nije dovoljan on i njegova iskrena želja, onda ni ona nije prava :aha:

Bas tako...

Back