Poklon za muskarce

Citajuci ovakve teme uvek se nametne pitanje.. Koliko ustvari poznajete onog sa kim ste i koliko ste zainteresovani za tu osobu i mate dovoljno stila i maste da dragoj osobi kupite poklon..da li ste u sustini toliko ne bliski i otudjeni da ne znate njegove-njene navike..sklonosti..hobije i sta voli..i sta bi je obradovalo..

hahaha raspilavila si pricu...ja znam njega,ali losa sam sa biranjem poklona.Kakve to veze ima? z:hm: Uopsteno sta kupiti muskarcu za rodjendan? z:)

:lol: Pa da,to zene uvek zive u iluziji kako on nije isao na striptiz il iako i jeste-al nije vid'o mene kako se vrtim!!!Al 'ebi ga,donji ves opet ostaje meni!

Ne nego zive u iluziji kako ce se on sad nesto obradovati extra ako mu ona zavrti malo guzom i da one stvari a on to i ovako je od nje dobijao i do sada.
To ti je kao da ti ja svaki dan kupujem mocart kugle i za rodjendan ti onda poklonim ....isto mocart kugle.

GPS uredjaj ti je sad najfensiji poklon za tipove.Naravno, prvo moras da ispitas da li on to mozda vec ima na telefonu i sl.

Sve zavisi kakav je tip. Ako je neki forumas ili tako nesto, mozes da mu kupis cokoladnog misa i tastaturu za racunar (u toj prodavnici imaju i neke cokoladne alatke tipa klesta i svasta jos nesto)... Mada, ako ste duze zajedno, ovo je suvise mali poklon,al je meni super fora...U bulevaru je prodavnica, imaju cokoladnu fontanu u izlogu, ne mozes da je omasis.

Samo nemoj majicu u Springfildu da kupujes, koliko god svi oni voleli majice iz springfilda. Probaj nesto originalnije.

Ves i romanticne veceri zaboravi, to je bas dosadno. Nedajboze romanticne komedije i krevet posut laticama od ruza. :D
Kupi mu karte za neki koncert, nesto od tehnike (external hard drive koji mozes da napunis mp3-ovima koje voli), ako voli igrice, onda igricu ili bilo koju igracku za kompjuter (nove slusalice, web cam, flash drive - to je sve jeftino).
SF knjigu.

Ukoliko poznaješ njegov muzički ukus dobro, originalan CD omiljenog izvođača, grupe, ili filmskog soundtracka je po meni super izbor.
Upoređivala sam i pesme sa youtube-a i originala ne zvuče isto.
Vredi kupiti kvalitetan CD.
Piraterija nam je svima zamazala oči.
Eto, to mi je lepo, primjerice.

GPS uredjaj ti je sad najfensiji poklon za tipove.Naravno, prvo moras da ispitas da li on to mozda vec ima na telefonu i sl.

Sve zavisi kakav je tip. Ako je neki forumas ili tako nesto, mozes da mu kupis cokoladnog misa i tastaturu za racunar (u toj prodavnici imaju i neke cokoladne alatke tipa klesta i svasta jos nesto)... Mada, ako ste duze zajedno, ovo je suvise mali poklon,al je meni super fora...U bulevaru je prodavnica, imaju cokoladnu fontanu u izlogu, ne mozes da je omasis.

Samo nemoj majicu u Springfildu da kupujes, koliko god svi oni voleli majice iz springfilda. Probaj nesto originalnije.
Није лош предлог ГПС и остало види се да си креативна особа. Мени могу да се поклоне и приде ципеле, патике, стрипови, а задовољан сам и Џваку да ми дају. Ја се, сироче, свему обрадујем искрено. За Ћоколаду, затворили су ту продавницу у БЛВД.
Па што мајица не ваља, ја имам једну, била пала летос на комшиницину терасу, па сам добио и Ћашицу лепог разговора..отад СПФ кујем у звезде лол

Није лош предлог ГПС и остало види се да си креативна особа. Мени могу да се поклоне и приде ципеле, патике, стрипови, а задовољан сам и Џваку да ми дају. Ја се, сироче, свему обрадујем искрено. За Ћоколаду, затворили су ту продавницу у БЛВД.
Па што мајица не ваља, ја имам једну, била пала летос на комшиницину терасу, па сам добио и Ћашицу лепог разговора..отад СПФ кујем у звезде лол

digli ste temu od 2009. iz mrtvih! Znam da nema više te prodavnice. Otvorili neke Kineze umesto nje.

Beograd je 2009. bio lepše mesto.

Šteta...

Parfem,
sat,
možda neka narukvica samo da nije od zlata ili srebra,
ima na stotinu stvari da se može da kupi,samo je potrebno dobro odvagnuti
i uzeti u obzir sve koliko si sa njim dugo.
Znaš ga,upoznala si ga to vam dosta pomaže.

Dragi forumasi

Imate li neki predlog za dobar muski rodjendanski poklon?
Uskoro ce mom decku rodjendan i uvek imam problem sa kupovinom poklona za miskarce. z:)
Unapred hvala na pomoci

Gace sreco, gace! Starije zene - tetke, strine, prije, babe, najcesce jedna drugoj poklanjaju gace, sto je vrhunska mudrost koju treba postovati, nema prakticnijeg poklona od gaca, uvek zatrebaju.

Back