Poklon za bebu?

Niko mi sem moje majke nije nista poklonio za prvo dete pa ce tako biti i sa drugim..
Svekar i svekrva bili na 2 min videli bebu i otisli..bez poklona cak se ni ne secam dal su mi cestitaliz:cry:(takvi su nemci nista mi vise nije cudno) znaci sa muzevljeve strane niko nista..mama me je pitala sta mi treba i posto sam sve vec kupila dala mi je novac koji sam ostavila na detetov racun..kada je mala napunila god dana bili kod mojih i dosla rodbina sa nekim sitnicama i to je to..

Jos da dodam svi od mene ocekuju da im nesto donesem,poklonim kada odem u Srbiju a niko se ne seti mom detetu ni lizalicu e tu ludim..ne treba nama pokloni al znak paznje ne bi bilo na odmetz:((

Nesto sto ce uvek ostati za uspomenu, uvek je najlepse :)
Kao ovo sto je Katti predlozila

ili nesto sto ce joj koristiti sada dok je beba, kao sto je ona vrteska sa figuricama i nekom lepom melodijom za iznad kreveca..
ili ono cebence sto ima preko njega kao drshku, a na njoj igrachke, gde beba lezi i gleda u svo to sarenilo.

najvaznije zaboravih:mogla bi kutiju za otiske ima ih ovde a sigurno i kod nas lepo upakovane kutije u plavoj i roze boji za otiske ruku i nogu ..znate na sta mislim?

e, to sam hteo da kupim medjutim u konkretnim radnjama nisam video - samo u online prodavnicama...
da li neko zna da li tih kompleta za pravljenje otisaka ima u nekoj konkretnoj radnji ili da narucujem na nevidjeno iz online prodavnica.
i ako neko cak moze da preporuci konkretan komplet za pravljenje otisaka jer sam na nekom forumu video da je otisak bas bas bas ispucao posle par meseci...

sorry za offtopic.

Beba je dobila kengur torbu (za sada jednia, nadam se da nece biti josh xD ), Nivea set za bebe- kupka, mleko za telo i josh 3 stvarchice, ali se ne secam shta + prostirka, i igrachkice mede u raznim bojama za kolica i za krevetac :)

kad se nosi poklon bebi, , ustvari se nosi mami ;mrgreen:
znači, najbolje ako si blizak sa mamom, pa lepo pitaš šta treba bebi
ako ne, mislim da je novac u koverti idealna stvar

Ved, tako smo i uradili :) A za prvi rodjendan smo joj kupili bicikl sa pomocnim tochkicima. Ja sam htela guralicu, ali to joj je kupio ujak. A nema veze, sad je druga beba na putu (od druge mame :) ), tako da bih bash volela da chujem josh predloga. Inache, ovo prvoj bebi- junakinji ove teme- stalno kupujem neke sitnichice tipa slikovnice, odecu, vesh i tako to...

meni je najlepše kad pitaju šta treba
jer to što isplaniraš možda su i sami kupili ili je neko drugi pre tebe
sad me više ni ne pitaju, znaju da bebić raste i da se troši na garderobu pa nasledi od braće, sestara
tu i tamo dobije neku igračku
hranu
dosta :)
mi smo super prošli sa prvom bebom, većinu stvari smo dobili
sad smo spremni za drugo :mrgreen:

Molim vas- pomozite! Moja najbolja drugarica treba da se porodi, vec nekoliko dana je u bolnici i cheka bebu, a ja nemam pojma shta bih mogla da kupim bebi i da joj poklonim kad izadju iz bolnice. Razmishljamo o torbici, cebencetu i kengur nosiljci. Sestra me pita da li ja imam neshto drugo na umu, a ja joj kazem da pojma nemam shta sve treba bebama kad se rode. Pomozite- dajte neki predlog! Unapred hvala!

Dobra ti je ideja ja sam isto za to da se nesto prakticno uzme.

У ово доба немаштине најбољи поклон ће бити НОВАЦ. Дајте родитељима новац нека купе беби оно што они хоће јер они најбоље знају шта је беби НАЈПОТРЕБНИЈЕ. Да не буде као некима.. по 15-ак тренерки исте величине али различитих боја:lol:

Back