kameron
Poznat
- Poruka
- 8.247
A sta bi poklonili novopecenim roditeljima,tj majci i ocu tek rodjene bebice?
bebisiterku..

salim se malo...

nego...to uopste nije tema pa ce da te optuze za spam..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta bi poklonili novopecenim roditeljima,tj majci i ocu tek rodjene bebice?
pareA sta bi poklonili novopecenim roditeljima,tj majci i ocu tek rodjene bebice?
a mozda neku knjizurinu o bebama?
najvaznije zaboravih:mogla bi kutiju za otiske ima ih ovde a sigurno i kod nas lepo upakovane kutije u plavoj i roze boji za otiske ruku i nogu ..znate na sta mislim?
uffffffff................ti si se bas natrosilaaaaa.......Beba je dobila kengur torbu (za sada jednia, nadam se da nece biti josh xD ), Nivea set za bebe- kupka, mleko za telo i josh 3 stvarchice, ali se ne secam shta + prostirka, i igrachkice mede u raznim bojama za kolica i za krevetac![]()
Molim vas- pomozite! Moja najbolja drugarica treba da se porodi, vec nekoliko dana je u bolnici i cheka bebu, a ja nemam pojma shta bih mogla da kupim bebi i da joj poklonim kad izadju iz bolnice. Razmishljamo o torbici, cebencetu i kengur nosiljci. Sestra me pita da li ja imam neshto drugo na umu, a ja joj kazem da pojma nemam shta sve treba bebama kad se rode. Pomozite- dajte neki predlog! Unapred hvala!