Poklon za bebu?

ancika

Iskusan
Poruka
5.441
Molim vas- pomozite! Moja najbolja drugarica treba da se porodi, vec nekoliko dana je u bolnici i cheka bebu, a ja nemam pojma shta bih mogla da kupim bebi i da joj poklonim kad izadju iz bolnice. Razmishljamo o torbici, cebencetu i kengur nosiljci. Sestra me pita da li ja imam neshto drugo na umu, a ja joj kazem da pojma nemam shta sve treba bebama kad se rode. Pomozite- dajte neki predlog! Unapred hvala!

Molim vas- pomozite! Moja najbolja drugarica treba da se porodi, vec nekoliko dana je u bolnici i cheka bebu, a ja nemam pojma shta bih mogla da kupim bebi i da joj poklonim kad izadju iz bolnice. Razmishljamo o torbici, cebencetu i kengur nosiljci. Sestra me pita da li ja imam neshto drugo na umu, a ja joj kazem da pojma nemam shta sve treba bebama kad se rode. Pomozite- dajte neki predlog! Unapred hvala!

A ja komšinice reko' oćeš mojoj bebi da kupiš poklon..:D Šalim se..
Šta god da kupiš sve treba...naročito pelene..:D
Pirke ;)

Nemam ja još pojma, ima još 4 meseca do porođaja, ali naručio sam krevetac, za početak, za ostalo neka dreše kesu babe, dede, strinke, tetke..:D
Evo baba šta je kupila, nešto ovako, viper se oka valjda:

viper-sjedalica-njihalica-slika-1722617.jpg

Mi ni ne trazimo nishta shto bi dete moglo odmah da koristi, jer je sve to vec obezbedjeno. Pare- ipak mi je najbolja drugarica... Zlato ne voli niko u toj porodii, a ni ja ga neshto ne gotivim.

Moja deca su vristala kad bi samo videla ove lezaljke ne daj Boze da ih stavim...u mom slucaju bacen novac.
Novac nije greska ali ja licno kad mi novac poklone ne volim, jer sa tim gestom ne vidim niti malo paznje i ljubavi.
Mislim, posto ce biti zimska beba, da joj bodica i gegica nece biti nikad previse jer se presvlace svakih pola sata a robicu nikad docekati da se osusi.

jeste,pare nisu neki gest,a zlato skoro pa da niko ni ne voli....ali malom detetu nema da se kupi ništa ultra.samo da se olakša roditeljima u tom trenutku.
p.s.kengur je inače sigurna investicija.to sva deca vole.
p.s.2 kengur ili kupiš najjednostavniji ili chicco..postoje neki koji izgledaju dobro ali nisu nikako praktični.sto godina dok ga staviš,itd....mi na kraju koristili neki 'no name'.natakneš ga za 2 sekunde....
eto,ako se setim još čega pametnog-javljam

Mi ni ne trazimo nishta shto bi dete moglo odmah da koristi, jer je sve to vec obezbedjeno. Pare- ipak mi je najbolja drugarica... Zlato ne voli niko u toj porodii, a ni ja ga neshto ne gotivim.

ako nemaju - ovo ce im znaciti - MNOGO. moze da bebcu odrzi paznju bar dok roditelji na miru popiju kafu ;)
cifre se krecu od 2500 pa dokle god ti masta radi.
trazi u radnjama ili po guglu 'bebi gimnastiku'...

Giordani-bebi-gimnastika-Deluxe-1.jpg

ne bi bilo lose da umjesto bebi kupis/uradis nesto drugarici, da zena malo dodje sebi
bebi je lako, i onako se svi samo oko nje motaju

ovo boldovano je vrlo netacno.
zamisli da si prvo dete novopecenih roditelja, da ne mozes da govoris i da kazes da te nesto boli, da te svrbi i da ne mozes da se pocesas...dok tvoji novopeceni roditelji ne skapiraju sta je bebcu i sta mu treba..bebac ih je na 1001 bebeci nacin oterao u tri lepe ;):zimag:

dobro je sto bebe zaboravljaju z:mrgreen:

Ovo je dobro resenje za svaku mamu kad ne zna gde da stavi bebu van kreveca, a da beba bude bezbedna. Svi kojima sam kupila ovakvu ljuljalicu bas su se obradovali i dugo su je koristili. Cak i starija deca vole da sede u njoj.
images

Ono što treba, kupiće srećni otac i babe. Ti treba da kupiš nešto lepo i originalno.
Ako planiraš da odeš odmah po izlasku iz bolnice, verovatno im Radosnicu neće kupiti ovi najbliži, oni kupuju skuplje i krupnije stvari.
Ukoliko kupuješ neko odelce, ne kupuj manje od veličine 68 ili 74. Te veličine se nekako najduže nose, prvo su im malo velike, pa taman, pa na kraju malko potesne, ali se provlače. To govorim iz ličnog iskustva. Najmanja veličina se ne nosi ni mesec dana, omali brzo, posebno ako je beba naprednija. I ne kupuj zeke sa zatvorenim prstima. Ne kupuj uopšte zeke(štramplice).
Ima atraktivnih igračaka, to je uvek dobar izbor, jer rodbina uglavnom kupuje garderobu.
I još jedan savet. Bolje kupi jednu ali vrednu stvar, nego više prcoljaka. Pre će se desiti da to već imaju. Srećno.:zag:

Back