- Poruka
- 531
Kupi joj neku ogrlicu ili auto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav! Devojka mi sad puni 16 godina i zajedno smo skoro 13 meseci.. Imate li mozda neki predlog, nesto nesvakidasnje?
Vecera i produzeni vikend nece da moze, posto joj je cale lovac u slobodno vreme, ima da postanem trofej na njegovom zidu...
Razmisljam mozda o nekoj vecerici u kucnoj varijanti i masaza posle... Mada, nikad to nisam pokusavao do sad..Imate predlog za neka aromaticna ulja i gde to ima da se uzme? Bilo bi dobro i neke mirisljave svecice...
Sto se tice poklona, nije mi losa ideja da uzmem neku narukvicu i da zapakujem u vise ukrasnih kutija. S tim da u svakoj napisem nesto, pa kako otvara do narukvice naidje na sve to.. E pa sad, da li postoji neko mesto gde stampaju to sto mi bude trebalo na onom starinskom papiru? Jel neko video negde takve kutije?
Tako imam neki osecaj da nista od ovoga necu naci
Ako ima neko jos neki predlog ili komentar na ovo, bio bih zahvalan da kaze![]()
ako je poklon veći, onda to obavezuje... osobi primaocu namećeš zadatak da se revanšira što opterećuje... najbolje nešto skromno a originalno, dakle izbeći kliše a opet ne otići u bizarnost.... lično mrzim rođendane (kao i ostale proslave, svečanosti, ceremonije...) niti volim da meni neko nešto poklanja... pogotovu se loše osećam kad čujem veseo ton onih koji mi čestitaju i onda treba da glumim neko raspoloženje.... sve u svemu, da imam devojku i da ona ima rođ ovih dana, kupio bih joj neku klopu i flešku sa muzikom....
Ma proslo je... uzeo sam ogrlicu i par losiona za telo, ima da se nadju u uscu, dobre stvarcice, cvrste su i tope se na temperaturi tela. Jedina mana sto imaju sljokice i naravno nisam skontao posto je bio mrak u sobi. Evo vec 5 dana mi se sija sve zivo, od auta do bokserica![]()
Ja volim da poklanjam nesvakidasnje poklone za rodjendan. Kozmetiku, nakit ili eventualno odecu kupujem za Novu godinu, 8. mart, ili za Dan zaljubljenih.
Kada je rodjendan u pitanju, to je njen poseban datum, samo za nju, i tada poklanjam stvari koje ce da pamti mnogo duze. Evo npr. pescani sat. Uz adekvatnu poruku je bio fantastican poklon, za bivsu devojku. Ona ga i danas cuva, posle nekoliko godina na vidnom mestu u svom stanu. Upravo zbog poruke koja je bila dodatak. I cak sta vise, poruka uopste nije sadrzavala bilo kakvu izjavu ljubavi niti tepanje, srca i slicno. Sto celom poklonu, koji je bio smesno jeftin tada daje jos veci znacaj.
ii sta je bilo u poruci
mnogo si sad zaintrigirao
al smo naivniRazmisljam mozda o nekoj vecerici u kucnoj varijanti i masaza posle... Mada, nikad to nisam pokusavao do sad..Imate predlog za neka aromaticna ulja i gde to ima da se uzme? Bilo bi dobro i neke mirisljave svecice...
iskusan covektigraste gatje i iskochi iz velike torte![]()