Poklon devojci za rodjendan

dennnic

Početnik
Poruka
19
Pozdrav! Devojka mi sad puni 16 godina i zajedno smo skoro 13 meseci.. Imate li mozda neki predlog, nesto nesvakidasnje?
Vecera i produzeni vikend nece da moze, posto joj je cale lovac u slobodno vreme, ima da postanem trofej na njegovom zidu...

Razmisljam mozda o nekoj vecerici u kucnoj varijanti i masaza posle... Mada, nikad to nisam pokusavao do sad.. :( Imate predlog za neka aromaticna ulja i gde to ima da se uzme? Bilo bi dobro i neke mirisljave svecice...

Sto se tice poklona, nije mi losa ideja da uzmem neku narukvicu i da zapakujem u vise ukrasnih kutija. S tim da u svakoj napisem nesto, pa kako otvara do narukvice naidje na sve to.. E pa sad, da li postoji neko mesto gde stampaju to sto mi bude trebalo na onom starinskom papiru? Jel neko video negde takve kutije?
Tako imam neki osecaj da nista od ovoga necu naci :D

Ako ima neko jos neki predlog ili komentar na ovo, bio bih zahvalan da kaze :)

Uzmi od nje 200 evra na zajam( naravno ne vracas joj ih nikad) i idi u ludi provod sa nekim klinkama.Posle joj reci da ces joj pokloniti nesto...nekada ustvari ( nikada).:hahaha:

Posto joj je cale lovac razumece te jer su svi lovci lazovi dakle navikla je na lazova u kuci.Budi pravi muskarac orakijaj se i usvinji a onda se lepo ispovracaj kod nje u stanu cisto da obelezis teritoriju.

Poslednja izmena:
Pozdrav! Devojka mi sad puni 16 godina i zajedno smo skoro 13 meseci.. Imate li mozda neki predlog, nesto nesvakidasnje?
Vecera i produzeni vikend nece da moze, posto joj je cale lovac u slobodno vreme, ima da postanem trofej na njegovom zidu...

Razmisljam mozda o nekoj vecerici u kucnoj varijanti i masaza posle... Mada, nikad to nisam pokusavao do sad.. :( Imate predlog za neka aromaticna ulja i gde to ima da se uzme? Bilo bi dobro i neke mirisljave svecice...

Sto se tice poklona, nije mi losa ideja da uzmem neku narukvicu i da zapakujem u vise ukrasnih kutija. S tim da u svakoj napisem nesto, pa kako otvara do narukvice naidje na sve to.. E pa sad, da li postoji neko mesto gde stampaju to sto mi bude trebalo na onom starinskom papiru? Jel neko video negde takve kutije?
Tako imam neki osecaj da nista od ovoga necu naci :D

Ako ima neko jos neki predlog ili komentar na ovo, bio bih zahvalan da kaze :)

Brate, u moje doba, to se radilo na seoskom groblju ili negdje u kukuruznom polju, otvoreno nebo, nasmijane zvijezde, poljsko cvijece mirise (svidjece joj se ako uberes kitu), u daljini zavijaju vukovi, docnije uz setnju od 5 km, moras je otpratiti kuci zbog raznih krvolocnih zvijeri i medjeda, a ne neke masaze, vecere (prije ce neka vocka usput) kutijice, pokloncici i ostale p. materine, mirisni stapici (hajde, volim one indijske kad zamirisu i probude nesto nestasno i egzoticno u tebi). Ovi danasnji muskarci su stvarno postali isfeminizirani i bezidejni, da ne govorim da samo jednu stvar gledaju. Nekada se cijeli Gorski vijenac morao nauciti napamet (isto kao hafizi sto memoriziraju Kur'an), ali ne u sklopu lektire, da bi ti na kraju dala....

Jel moguce da ste (skoro) svi toliko nenormalni... Sta, moram biti neozbiljan kreten da bih devojci malo ulepsao rodjendan? Jel tesko potruditi se za nekoga ko je to zasluzio?

Ma oboje zajedno nemaju 3 banke ...
Ko ozbiljan se sekira za curin rodjendan , ukoliko nije zagoreo devac ...
Sta pod pojmom ozbiljan smatras?

Komentar sa krvolocnim zverima i zavijanjem sa vukovima je vrhunac. :D Pa znam, u tvoje doba... Patrijahalno vreme se mnogo razlikuje od danasnjice.

Ulepsaj joj rodjendan otkini se od alkohola .Jos si mlad i zelen pa ne shvatas poentu pravog dase za kojim devojke otkidaju.Ukoliko joj budes udovoljavao ona ce da trazi nekog ko ce da je kinji i muci.Ti ces joj vrlo brzo dosaditi.Zato ne popustaj i ne daj joj nista .

A nece me ostaviti valjda sto joj ulepsam jedan dan godisnje :D ne zelim da budem dasa, nego, eto, da zapamti rodjendan.
Nisam toliko zelen, nemam tri banke, ali imam par godina vise od nje.
Uglavnom, nasao nesto slicno tome sto sam hteo, fala vam na savetima :D

Ma proslo je... uzeo sam ogrlicu i par losiona za telo, ima da se nadju u uscu, dobre stvarcice, cvrste su i tope se na temperaturi tela. Jedina mana sto imaju sljokice i naravno nisam skontao posto je bio mrak u sobi. Evo vec 5 dana mi se sija sve zivo, od auta do bokserica :D

Back