Poklanjam machice

necu...ne brini. ako ih niko ne uzme odoshe one u tjevape

:lol:

naravno ne...

ne verujem. na koju ulicu?
ako ih niko ne uzme ostace tu negde....neke ce da se hrane mishevima po okolini. neke ce da komshija smakne. neke nece da prezive obrachun sa kerovima, i tako ce vremenom da nestanu....eto sta ti je zivot....

pa oce li neko koje ili da prestanem da se nadam da cu da ih se otarasim?

Peruzzi:
necu...ne brini. ako ih niko ne uzme odoshe one u tjevape

:lol:

naravno ne...

ne verujem. na koju ulicu?
ako ih niko ne uzme ostace tu negde....neke ce da se hrane mishevima po okolini. neke ce da komshija smakne. neke nece da prezive obrachun sa kerovima, i tako ce vremenom da nestanu....eto sta ti je zivot....

pa oce li neko koje ili da prestanem da se nadam da cu da ih se otarasim?

Neeemoooj...evo....ja mogu jedno da uzmeeeeeeeem..............

Večeras kod hrama Svetog Save nađen je prelepi DOBERMAN!
Ja imam dve mačke i ne mogu da ga zadržim. Ako je nekom nestao
MLADI DOBERMAN, ili ukoliko se ne javi vlasnik, neka mi se javi na pp.

e do mog su divlji kad te pushtaju da se igras s njima, divlji beze cim se pojavish:)
pa koliko ih ima, sad vishe i nisu machichi, nego machke, tj neki prelazni rezhim a

e bash bi me obradovalo da dobijem paket poshtom i josh u njemu malo mache :)
ono dase poigram jedno pola sata-sat pa da ga pustim u dvorishte
uf mozda bih se i zadovoljila samo shto sam tako pisala i za avatare pa sad..
ja sam freak
:(

ma pola slika loshe ispalo. samo jedno mache se normalno vidi...ebiga kad bila slaba baterija pa sam slikao bez blica a ko za maler oni bezali u coskove pa bilo malo mrachno...su probam ih posvetlim veceras, pa ako uspe stavljam

a navatao sam ih tako sot dosla machka pa se skupili oko nje. a ovo sivo begalo pa sam ga jurio po onom mraku, i jedva ga uvatio a onda pocelo se dere i grebe...joj

Miki 13991:
Alergičan sam na dlaku...

I ja na one zbog kojih mi zaključaju temu...
Ja napišem - UBIJAJ IL' PRAŠTAJ, kad dodje Miki i počne - oću da budem moderator, oću da budem moderator, oćuuuu...

NEĆEŠ!

Šta da rade oni koji su se učlanili i pre nekih urednika koji zaključavaju teme pa nisu postali modovi?
Ideja je bila da nam dozvole da i mi čatujemo jerbo su se oni svi upoznali preko čata a nama ne daju!

Tek, kada smo kod mačaka, maločas mi upao mačor kroz prozor...
da ne ponavljam, već opisah scenu...

Back