M9ze jedno pitanjce ?Da li se bavis astrologijom?Rakovi su zastitnicki nastrojeni prema onima koje vole,pre svega prema porodici,porodica je na prvom mestu a ako neko dira osobu do koje im je stalo moze i haos da nastane.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
M9ze jedno pitanjce ?Da li se bavis astrologijom?Rakovi su zastitnicki nastrojeni prema onima koje vole,pre svega prema porodici,porodica je na prvom mestu a ako neko dira osobu do koje im je stalo moze i haos da nastane.
Imas Mars i Mesec u Blizancima,sasvim je ok da si kontradiktorna.Sad cu ispasti kontradiktorna,ali u ovaj opis se definitivno uklapam...
Mesec i Venera u Blizancima,Mars u DeviciImas Mars i Mesec u Blizancima,sasvim je ok da si kontradiktorna.
Bavim se astrologijom.
Mesec i Venera u Blizancima,Mars u Devici![]()
Svasta sam citala za Ve u Blizancima...da su povrsne u ljubavi,nestalne,promenljive ...ponekad zbog toga pomislim da mi nije tacan sat rodjenjaZavisi od velicine zadnjice,mozda moze i na tri stolice.
Ve u Blizancima je leprsava,komunikativna,druzeljubljiva,nasmejana.Ne drzi ih mesto,vole mentalnu stimulaciju,umetnici,zavidim im na tome sto umeju sa recima.Nisu za sport,letargicni su,potreban im je neko da ih podize jer se cesto deprimiraju.Svasta sam citala za Ve u Blizancima...da su povrsne u ljubavi,nestalne,promenljive ...ponekad zbog toga pomislim da mi nije tacan sat rodjenja
Mada opet sa druge strane Ve u blizancima su mnogo pricljive,vole telefon,vole modernu garderobu ta sam def.![]()
Da li bih smela da ti postavim eventualno 2 pitanja u pp?☺Ve u Blizancima je leprsava,komunikativna,druzeljubljiva,nasmejana.Ne drzi ih mesto,vole mentalnu stimulaciju,umetnici,zavidim im na tome sto umeju sa recima.Nisu za sport,letargicni su,potreban im je neko da ih podize jer se cesto deprimiraju.
Moze.Da li bih smela da ti postavim eventualno 2 pitanja u pp?☺
Poznajem par ljudi sa mesecom u blizancima koji su prevarili svoje partnere, dok ovi sa Ve nisu imali takve scenarije. Daleko od toga da je neko pravilo, ali stvarno se ne treba zadrzavati na pojedinacnim opisima.Svasta sam citala za Ve u Blizancima...da su povrsne u ljubavi,nestalne,promenljive ...ponekad zbog toga pomislim da mi nije tacan sat rodjenja
Mada opet sa druge strane Ve u blizancima su mnogo pricljive,vole telefon,vole modernu garderobu ta sam def.![]()
Znam naravno ali ja imam i jedno i drugo u blizancima i Ve i Mo ,a susta sam suprotnost od tog opisaPoznajem par ljudi sa mesecom u blizancima koji su prevarili svoje partnere, dok ovi sa Ve nisu imali takve scenarije. Daleko od toga da je neko pravilo, ali stvarno se ne treba zadrzavati na pojedinacnim opisima.