Pokazatelji mentalnog zdravlja u natalnoj karti (SLIKA)

ShadyManson *____*

Početnik
Poruka
9
Hteo sam da pitam da li u ovoj natalnoj karti ima nesto sto ukazuje na neke psihicke poremecaje? :rtfm: :D
Uzgred samo da kazem da se bas ne razumem u horoskop (kuce, aspekti itd) pa zbog toga pitam :dontunderstand: :ceka:

[/url][/IMG]

Poslednja izmena:
Karte maloletnim licima bez prisustva roditelja ili staratelja astrolozi ne rade.
vidi stvarno, maloletan je....
mada je stariji maloletnik
mislim da nije zabranjeno pravilnikom
ja sam legalno ranije radila sinastriju za dva časopisa - tinejdžerska
deca mi slala kupone sa podacima i na četiri sam u svakom broju odgovarala
ali vi odlučite kako smatrate da treba

Poslednja izmena:
mislim da mogu neke osnovne stvari da ti se kažu, al ko što rekoh, nek astrolozi odluče

Koliko ih znam praksa je da se maloletnim ne radi. Narocito ne u u ovom periodu koji je generalno los za astrologiju. Na nebu Pluton drzi aspekt Uranu, ovaj drugi u Ovnu.

Pogledaj konstelaciju na dan izlaska aspekta i pruzice odgovor zasto ne treba AC Me Algol, Ve Ur XII, Mo vir 180 So, Pl 90 Ju. Ko zeli da ostane duze u ovom poslu mora da gleda sire i na duze i da se iskljuci svaku mogucnost koja moze naneti stetu direktno ili indirektno.

Ni mi ne znamo zasto neka radnja koja po prirodi nije losa uzrokuje kasnije lose, ali stelarni uplivi su stelarni uplivi, najbolje se istima prilagoditi i problema nece biti.

Koliko ih znam praksa je da se maloletnim ne radi. Narocito ne u u ovom periodu koji je generalno los za astrologiju. Na nebu Pluton drzi aspekt Uranu, ovaj drugi u Ovnu.

Pogledaj konstelaciju na dan izlaska aspekta i pruzice odgovor zasto ne treba AC Me Algol, Ve Ur XII, Mo vir 180 So, Pl 90 Ju. Ko zeli da ostane duze u ovom poslu mora da gleda sire i na duze i da se iskljuci svaku mogucnost koja moze naneti stetu direktno ili indirektno.

Ni mi ne znamo zasto neka radnja koja po prirodi nije losa uzrokuje kasnije lose, ali stelarni uplivi su stelarni uplivi, najbolje se istima prilagoditi i problema nece biti.
u potpunosti se slažem:)
al da ipak kažem Shadyju da NESUMLJIVO mora imati talenat za neku umetnost i da je izuzetno senzitivna osoba
toliko:)

Poslednja izmena:
u potpunosti se slažem:)
al da ipak kažem Shadyju da NESUMLJIVO mora imati neki talenat za umetnost i da je izuzetno senzitivna osoba
toliko:)

samo duboko posvecen i duhovan covek moze u drugome osetiti snagu umetnickog potencijala koju poseduje...na osnovu karte to videti je...na nivou moda sa religije koji ima instrument kojim to moze da izmeri :lol:
kad bi se vas dvoje udruzili postali bi svetsko cudo za prepoznavanje genija :rotf:

uvek se setim ovog pdfa kad se spomene tose proeski...decko se jadan nije ni ohladio kad su krenule price astrologa sa krste tipa pa da evo sve se uklapa

Todor je znao da ce poginuti. Todor je imao nekoliko astrologa koji su mu radili natal. Todor se nakon toga okrenuo k humanitarnom radu i sirenju pozitine energije u cemu je verodostojno i uspeo. Ipak, nije mu omanulo i da pise morbidne pesme u kojima naglasava svoju smrt. Recimo pesma Poljsko Cvijece

~_~_~_~_~_~_~_~

Pluton = Opsesija, najdublja, iskonska, temeljna, najdestruktivnija. Cist terorizam koji zeli da hvata za grlo, analogno napada vrat. Fanatizam. Sektaski mentalitet.
Mesec = Lunatizam, emotivna nestabilnost, ukoliko je narusen privatni prostor napada silovito sa suzama u ocima, u mogucstvu da bukvalno izvadi oci ljudima. Psihicki problemi, promene raspolozenja.
Neptun = Paranoja, osecaj da "neko posmatra" stalno, u stalnom strahu od ljudskih pogleda, bezanje od realnosti i cesto konzumiranje narkotika i alkohola.
Mars = Sizofrenija, gubljenje osecaja motorike rada tela, sumanuto cesanje tela i to pogotovo glave, gubljenje u mislima. Kanibalizam.
Saturn = Depresija, duga i akutna bolest osobe, dugo zatvoreni i prebaceni ili u ludnicu ili zatvor, pogotovo ako je Saturn u 12 kuci. Cesto optuzeni nepravedno.

Moraju se posmatrati kuce. Generalno se vezuje za dvanaestu kucu.

Sesta kuca se mora posmatrati, normalno. Analogna je dvanaestoj. Sesta ce ukazivati na teze zdravstvene probleme, ali ne nuzno i psiholoske. Psihologija je vise domen 8 kuce (Skorpije), vezan i za psihijatriju.

Mozes gledati i ovako
4 kuca emotivni problemi, psiholoski problemi zbog porodice, bezanje od porodice (Uran 4, Neptun 4), velika mogucnost mesecarenja
8 kuca patologija seksualne manifestacije, seksualni problemi, seksualno neispunjenje i naprasno odbijanje partnera sto dovodi do tezih oboljenja i depresije. U stanju da kazu ve i svasta drugima, a da toga nisu ni svesni. Prica sa samim sobom.
12 kuca, najdublja sorta, prividno zdravi, ali nesvesni svojih problema. Neptun mora da nacini tezi aspekt sa nekom od planeta, a onda se preciznodobija sta je problem, uzrok itd. Doduse, 12 kucu je teze tumaciti.

6 Kuca je ponavljanje jednog te istog principa (Merkur)sto dovodi do mentalne nestabilnosti.

Edit : da ne shvatis pogresno, osoba moze biti izvanredan umetnik sa Neptunom u 12oj kuci, najcesce muzicar. KAda ti svesno delujes na neki aspekt koji imas, trosis mu "energiju" i usmeravas tu energiju da se manifestuje pozitivno!
Evo ga primer, recimo.
Zatvorenik u zatvoru koji je nacinio ozbiljan prekrsaj tokom boravka usmerava svoju 12 kucu na izucavanje religije, ovde iskljucivo katolickog pogleda na hriscanstvo (Neptun). Osoba se preporadja nakon otkrivanja religije i sve svoje negativne veze sa zatvorom drzi na distanci dokle god se striktno drzi religije. Problem nastaje analogno sa 6 kucom (posao) jer retko ko zeli da zaposli bivseg zatvorenika.

Edit 2 : Evo jos jednog primera, Mars u 12 kuci i problemi sa snovima, paraliza sna, nedovoljan san, umor tokom dana koji dovodi do teskih kosmara. Izbegava se tako sto se ta energija usmeri na izucavanje lucidnih snova, primera radi. Ali mora da se vezba i drzi u formi. Tehnikama lucidnih snova dolazi se do poboljsanja sna i svaki kosmar se pretvara u komediju, umesto da tebe tvoja podsvest preplasi, ti ces prici i preplasiti cudoviste. San se adaptira tome kako ti delujes i onda ukoliko nadjacas cudoviste u snovima, ono se moze pretvoriti u nesto malo, jadno, bedno i moze da ti bude tuga. Zbog toga je bitno koristiti lucidne snove i tehnike koje umanjuju problem.

Ovo vazi za SVE jer je poenta pronaci balans u zivotu, a to zahteva trosenje energija.

Poslednja izmena:
Au.

Merkur Jarac (zajebala je drzava Srbija), Mars Ribe Neptun sa losim Jupiterom (Bog podvalio losu ljubav). Mesec opozicija Suncu (Preimenovacemo Srbiju u Svemirdon). Svemirdon - Mars Uran kombinacija. Uran mora biti 4 kuca, a ni Mesec daleko. Sunce u Jarcu, moguca 9 Kuca Sunce. Los Neptun (Vucic joj ne da da gradi sta hoce ili tome slicno, nebitno je)

:neutral:

Back