Pojavile su se igrice WW3

Umri_muski

Legenda
Poruka
71.738
E sad ne znam koliko ih ima i na sta sam ja naleteo od ponude, ali ih ima....
I uopste mi se ne svidja sve to narocito ako je kao kod CIV sto je bilo , tamo su sid meyer dizajneri ubadali trendove nevidjeno....zastrasujuce....

Da i svestan sam da ce bar 100 novih regruta da vezba u igraonicama svoju vojnu obuku na dronovima....

secam se da se na trzistu, godinu-dve pred americki napad na Irak, pojavile slicne igrice..........bombardovanje Bagdada, Mosula, naftnih polja, pustinjskih garnizona.........................a onda je "slucajno" dosao "11. Septembar"..................i, nesto kasnije, americki napad na Irak povodom toga.
Nema nista slucajno, postoji agenda i sve komponente drustvenih aktivnosti idu ka tom pravcu...........

Izasao novi FF :andjeo:

Key_Art_-_2.jpg

.....................a onda je "slucajno" dosao "11. Septembar"........................
Evo ideje

1) Na ekranu se pojavi Svetski trgovinski centar

2) Igrač drži prst na STC i pomera ga levo desno u zavisnosti sa koje strane doleće avion

3) Potrebno je izbeći potreban broj aviona da bi prešli na sledeći level

4) Na sledećem levelu aviona ima više i lete brže

5) kada igrač uspešno završi level, obračunava se score dok u pozadini piĉi Madonna sa pesmom "Material Girl"

6) Ako igrač izgubi onda se pojavljuje HI SCORE lista i ako može upisuje ime dok u pozadini piĉi pesma "Ćeri moja Aliji dal da te dam?"

secam se da se na trzistu, godinu-dve pred americki napad na Irak, pojavile slicne igrice..........bombardovanje Bagdada, Mosula, naftnih polja, pustinjskih garnizona.........................a onda je "slucajno" dosao "11. Septembar"..................i, nesto kasnije, americki napad na Irak povodom toga.
Nema nista slucajno, postoji agenda i sve komponente drustvenih aktivnosti idu ka tom pravcu...........

Никако не треба заборавити да су САД водиле рат против Ирака и 1990 године, и да није чудно да је амерички капитал који стоји иза гејминг индустрије промовисао рат против Ирака и кроз игрице.

Back