Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam ladno odgledao seriju na YT, malo sam preskakao, al odgledah sve.

Temple of the Plum :lol: kad ide kod onog Pepija po rakiju

Da, da...na tubetu sam i ja gledao.
Stvarno se ne secam kada sam zadnji put pratio neku seriju (stranu ili domacu, bez obzira) pre ove.

Jadan. Duša me boli zbog njega. :bljuc:

Kako da ti ga ne bude zao? Razvukose ga napaljene zemske postenski.
Eeee, gde ce ti dusa... :mrgreen:

jes,bas su tad bili mobilni:kez:
a sto se tice kise,juce ceo dan lajkujem raznorazne sive slike na fejsu od judi koji su putovali po evropi za prvi maj.suma kisobrana i spomenika i sivo nebo:mrgreen:

pa evo lajkuj meni jednu nesivu :zag:

150685861840339825348522-1.jpg

:whistling:
Opljačkao banku, pobegao biciklom

Beograd -- Nepoznati razbojnik opljačkao je banku u Ulici 27. marta, u centru Beograda oko 10 časova, a pobegao je na biciklu pre nego što je došla policija.

160595895553675bf61f84c414036001_orig.jpg

Foto: Tanjug​

Pljačka se desila u 10.20 u poslovnici Unikredit banke.
Pljačkaš je bio maskiran i pretio je radnicima banke pištoljem, koji su mu nakon pretnji predali 2 miliona dinara, 23.000 evra i 2.000 dolara. Očevici tvrde da je pljačkaš došao biciklom, sa fantomkom na glavi i naoružan.
Iako je najpre rekao da će držati radnike banke kao taoce jer su alarmirali policiju, pljačkaš je pobegao pre nego što je patrola stigla na mesto pljačke.

Reporter B92 koji je bio na licu mesta navodi da je pljačkaš posao obavio za samo 45 sekundi, da je biciklom došao do banke, opljačkao novac, a potom se opet biciklom uputio ka Đušinoj ulici, odakle mu se dalje gubi trag.

Za njim policija intenzivno traga.

Filijala se nalazi na uglu Ulice 27. marta i Đušine, u blizini Palilulske pijace.

Beograd -- Nepoznati razbojnik opljačkao je banku u Ulici 27. marta, u centru Beograda oko 10 časova, a pobegao je na biciklu pre nego što je došla policija.

Pljačkaš je bio maskiran i pretio je radnicima banke pištoljem, koji su mu nakon pretnji predali 2 miliona dinara, 23.000 evra i 2.000 dolara. Očevici tvrde da je pljačkaš došao biciklom, sa fantomkom na glavi i naoružan.
Iako je najpre rekao da će držati radnike banke kao taoce jer su alarmirali policiju, pljačkaš je pobegao pre nego što je patrola stigla na mesto pljačke.

Reporter B92 koji je bio na licu mesta navodi da je pljačkaš posao obavio za samo 45 sekundi, da je biciklom došao do banke, opljačkao novac, a potom se opet biciklom uputio ka Đušinoj ulici, odakle mu se dalje gubi trag.

Filijala se nalazi na uglu Ulice 27. marta i Đušine, u blizini Palilulske pijace.

nikada nas nece uhvatiti, nikada!

zato si ti onoliko vozio bajs i jurio kondiciju :per:

Ahah, poternica na Fejsu. Dobru lokaciju je izabrao za pljačku. Čak i da su mu apili bicikl, mogao je da odšeta. Ja sam jednom gledao u Bulevaru, čovek trči sa kesom punom para, a iza nejga se deru službenici i to pošte: looopov.... E, taj nije daleko dogurao. Fin mladić -.)))

..polako ali sigurno ce mi kuca biti bez duvanskog dima...

E, супруг и ја од Нове године пушимо искључиво напољу, и стварно је велика разлика :rumenko:

Наравно, кад гости дођу, пуши се унутра, не желим да будем од оних бивших пушача који су гори од сваког непушача :mrgreen:

E, супруг и ја од Нове године пушимо искључиво напољу, и стварно је велика разлика :rumenko:

Наравно, кад гости дођу, пуши се унутра, не желим да будем од оних бивших пушача који су гори од сваког непушача :mrgreen:

...e ja sam odlucila i uzela e-cigaretu, ako bi do sledece godine u ovo doba i to mogla da batalim, bila bih na konju...za sad uzivam
u lepoj rozoj e-cigareti, kutija stoji otvorena na stolu namerno, ni posla rukom nisam ka njima...:super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back