dive
Legenda
- Poruka
- 61.269
na pijaci..kupis voce, pa sam iscedis..ne moze drugacije 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

neam čime...
petak ko svaki drugi...

a de ima to da se kupi da kupim i ja ?
mene tata organizujedodje po mene,kupi mi kartu,daje mi njegov sapun,posto ja nikad nemam,pravi mi drustvo dok susim kosu,a posle me vozi na pijacu i doveze do vrata.ranije dok je i mama isla,kuvali su mi i rucak u njihovom stanu,da jedem nesto zdravo
sad se mama uzasno muci sa isijasom,vec mesecima,pa on ide kuci na rucak
kakva bre 2 km,ja i ovo mislim da cu dusu da ispustim,nemam ja snage za vise

, ali prezivela sam Molila se pred 200+ ljudi ...
Haha... nije mi bilo dobro, ali prezivela sam
![]()

Molila se pred 200+ ljudi ...![]()
Ali ovakve poruke mi baš prijaju.
Ko o čemu baba o uštipcima, a domaćica o tortama.Ali ovakve poruke mi baš prijaju.
![]()
Mi smo Dušanu pravili punoletstvo, i imali smo maksimalno 30 gostiju. A dobila sam 10 torti. 

Krstili su dete. Znaš kako je na selu, niko en ide bRez torte. Kuma jedna, druga, tvoja mama, njegova mama, tvoja sestra, snaja, ujna, tetka, njegove isto tako, i eto ti brda torti. Zato ja vrlo retko pravim torte veće nego ova donja na slici, a na sprat svega 3 - 4 godišnje. Tako da sam baš bila srećna kada je došla da je naruči, jer sam uživala praveći je.

sta ce moja mama kod njih
znam,tako je bilo na mom vencanju,bilo je 150 gostiju,a oko 30 donesenih torti.kod nas je,tj u somboru,odakle je tatina rodbina obicaj da svako donese tortu i nosi kuci ono sto ostane i sto uzme od drugih,menjaju se ljudi tortama.ja tebi parce,ti meni od tvoje...![]()

...kod mojih je obicaj da se donese i gajba piva ili soka, pa se kad neko sledeci pravi veselje tacno zna koliko ce dobiti torti i gajbi soka/piva, ostalo se spremi, iznajmi se onaj poslasticarski frizider
za torte...ne vraca se nista, jer domiacini spremaju "milostu" za ukucane koji nisu dosli....svega sem corbe se pakuje![]()
Molila se pred 200+ ljudi ...
Haha... nije mi bilo dobro, ali prezivela sam
![]()

Ko o čemu baba o uštipcima, a domaćica o tortama.Ali ovakve poruke mi baš prijaju.
![]()
e sto to mene nervira...pozovem tetku i tecu na rodjendane,tetka dodje,teca nikad i ona svaki put,aj mi spakuj za njega malo ovoga,malo onoga...sve mislim da ona to jos u kolima sama pojede
sto nije dosao,pa da lepo jede,a ne svaki put mu pakujem![]()
..pa ovde pakuju i kad svi dodju mada je to retkost, jer je osalo od davnina da je ruzno da svi "s' kucom" dodju, nego je nekad na slavu recimo isao deda i unuk, ili muz i zena, i tako, a vecinom
se zivelo u zajednici sto ni danas nije retkost, naprotiv, pa onda ih u kuci ima recimo 6-7-8 ro, zamisli da svi dodju, i tako iz nekoliko kuca...malu kod koga bi imali svi gde da sednu....i uvek se
kolje jedno prase i jedno jagnje preko za to pakovanje "miloste"...i svi se zaricu da iduce godine nece, a kad dodje to vreme opet po starom, jer niko u stvari nece bas on da prekine taj stari
obicaj....

a istina je da se ja uvek obradujem kad mi neko nesto posalje za jelo![]()

...hvala Minjonko, pravo si jedno![]()
![]()

...nemoj mnogo pred smokvom da me hvališ... inače ću sledeći put morati da zapucam za ns...![]()