Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma kakvi..jabuka, cvekla, sargarepa i grejp..sve od secera i vitamina uneses ujutru i posle si miran
mene zasiti.doduse bude toga 1/2l

Jednu jabuku pojedem svaki dan.
Kupujem one zdrave sokove od sargarepe i cvekle pa
naizmenicno, jedan dan casa soka od sargarepe,
jedan dan od cvekle. nekad sok od sargarepe zamenim svezom sargarepom.

Ali za dorucak obavezno pojedem jednu bananu,
obicno i cedjenu narandzu uz bananu.
Doduse ja doruckujem u 10, rucam u 12.
To bude meni dorucak a medi uzina

posle skoro deset godina, opet sam crvenokosa
tek cemo da vidimo dal je za "rupu" ili za ovde :lol:

jel ovako ili ovako :per:

hot-1.jpg
hot2-1.jpg

Jednu jabuku pojedem svaki dan.
Kupujem one zdrave sokove od sargarepe i cvekle pa
naizmenicno, jedan dan casa soka od sargarepe,
jedan dan od cvekle. nekad sok od sargarepe zamenim svezom sargarepom.

Ali za dorucak obavezno pojedem jednu bananu,
obicno i cedjenu narandzu uz bananu.
Doduse ja doruckujem u 10, rucam u 12.
To bude meni dorucak a medi uzina
a de ima to da se kupi da kupim i ja ?

aha, posebno ako budes jela poparu sa kajmakom I slaninom posle treninga :lol:
pa to ujutru samo :rumenko:
ti plivas svaki dan?
meni se ona pica ne svidja, al ova popara koju kvinsi spominje sa sirom ..mmm..al necu ni nju
dorcak iscedjeno voce i cvekla i do rucka dovoljno :)
pa nije tebi napravio,nego meni:ljutko:ja bih i leba i masti da mi namaze,samo da mi nekad neko nesto napravi da me obraduje
plivam tri puta nedeljno,po 560m i radim desetak minuta vezbice sa akvarobika.a dva puta nedeljno masem rucicama i nozicama sa bakama.a i one udarile tempo,stize leto.pa se spremaju za toples....
I mene.
Ubaci bar bananu dive.

Ja sam pocela da pijem sok od cvekle posle porodjaja.
Fuj je ali ajde. Svaki drugi dan po malu casu
ako cedis cveklu sama,sto bih ti i preporucila,da ne kupujes"zdrave"sokove,ubaci malo meda i limuna,izgubi se taj ruzan ukus zive cvekle
a de ima to da se kupi da kupim i ja ?
ti sokovi kostaju ko svetog petra kajgana...

Poslednja izmena:
pa to ujutru samo :rumenko:

pa nije tebi napravio,nego meni:ljutko:ja bih i leba i masti da mi namaze,samo da mi nekad neko nesto napravi da me obraduje
plivam tri puta nedeljno,po 560m i radim desetak minuta vezbice sa akvarobika.a dva puta nedeljno masem rucicama i nozicama sa bakama.a i one udarile tempo,stize leto.pa se spremaju za toples....

ako cedis cveklu sama,sto bih ti i preporucila,da ne kupujes"zdrave"sokove,ubaci malo meda i limuna,izgubi se taj ruzan ukus zive cvekle

ti sokovi kostaju ko svetog petra kajgana...

ja ne mogu da se organizujem nikako za treci put nedeljno sa bazenom..a ova dva obavezno preplivam po 2km
i ubodem adu najmanje 2x nedeljno..to je jos po 7,5km i malo gym

ne moras med i limun, ako cveklu poesas sa grejpom dobijes isti efekat, a manje secera..
ja sam ranije u dresing za salate dodavala med i jabukovo sirce, a sad sao nacedim grejp, mlao jabukovog i maslinovo ili susam ulje

joj jeste..100ml je negde oko 100din i malo vise
ja sam pre dve nedelje kupila od divlje kupine i od visnje..jesu ukusni, al im je i cena

ne pitam šta košta, samo koji su ?
ja to ovde ne videh...možda ima po tim vašim tržnim centrima, ovde po drakstorima nema

- - - - - - - - - -

il ja nisam gledo kako treba
zdravo organik iz selence,sok od 7dl 480din,sto bi znacilo da je litra 640 din :lol:
znam da ne pitas,al da se ni ne trudis da trazis po radnjama.em je preskup,em je i neukusan

ja ne mogu da se organizujem nikako za treci put nedeljno sa bazenom..a ova dva obavezno preplivam po 2km
i ubodem adu najmanje 2x nedeljno..to je jos po 7,5km i malo gym

ne moras med i limun, ako cveklu poesas sa grejpom dobijes isti efekat, a manje secera..
ja sam ranije u dresing za salate dodavala med i jabukovo sirce, a sad sao nacedim grejp, mlao jabukovog i maslinovo ili susam ulje

joj jeste..100ml je negde oko 100din i malo vise
ja sam pre dve nedelje kupila od divlje kupine i od visnje..jesu ukusni, al im je i cena

mene tata organizuje :) dodje po mene,kupi mi kartu,daje mi njegov sapun,posto ja nikad nemam,pravi mi drustvo dok susim kosu,a posle me vozi na pijacu i doveze do vrata.ranije dok je i mama isla,kuvali su mi i rucak u njihovom stanu,da jedem nesto zdravo :)
sad se mama uzasno muci sa isijasom,vec mesecima,pa on ide kuci na rucak
kakva bre 2 km,ja i ovo mislim da cu dusu da ispustim,nemam ja snage za vise

i šta...to je kao pravi sok, 100% oceđen od voća ? :neutral:

- - - - - - - - - -

ima ovde zaluđenika koji ne piju vodu iz vodovoda, nego idu po kojekakvim izvorima pa toče u balone i to piju...misle da je to zdravije od česmovače valjda

pa jeste zdravije
gradska voda je fluorisana, a svi znaju da taj fluor nema veze sa sprecavanjem karijesa koliko sa drugim stvarima
ja je koristim samo nuzno ono kad bas moram

koliko sa kalcifikacijom pojedinih tako mesta u telu :)

a to zdravije...ne pitam ja to, nego gde ima da se kupi sok al da je oceđen stvarno od voća bez konzervansa, emulgatora i tih otrova ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back