Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1523743_10202089552614814_549457614_o-1.jpg

dolce vita :malav:

jaaao kakva si domacica :flert:

mi danas zdravo na kasiku - zelena boranija sa piletinom

Poslednja izmena:
a sta ti je omiljeno u CG?
nemanje vode, hladno more, visoke cene, neljubazni domacini? :think:

...sta ja tebi sad da kazem, kad je sve kontra od toga sto si rekao, vode imaju uvek, more je pretoplo, cene nize nego kod nas, domacini
ljubazni, kulturni, cisti, opeglani...e znam da mi sve ovo neces poverovati, ali ti si verovatno tamo bio pre xy godina, pa vise nikad....
..uostalom to je moja druga domovina, i tamo mi je sve sto volim, tako da to ne mozes da razumes..:ok:

..i ne znam odakle toliko mrznje ili anticrnogorskog u tebi, i u mnogima, ja nikad, ali nikad nista ruzno nisam dozivela tamo,
sto vec nisam videla ovde...

- - - - - - - - - -

a u hrvatskoj sreca pa sve jeftino :)))

..jes i more bas toplo, ma greju ga kad cuju da stizu iz Srbije, a i ljubazni su kad cuju srpski, sve u nesvest od srece padaju:mrgreen:

...sta ja tebi sad da kazem, kad je sve kontra od toga sto si rekao, vode imaju uvek, more je pretoplo, cene nize nego kod nas, domacini
ljubazni, kulturni, cisti, opeglani...e znam da mi sve ovo neces poverovati, ali ti si verovatno tamo bio pre xy godina, pa vise nikad....
..uostalom to je moja druga domovina, i tamo mi je sve sto volim, tako da to ne mozes da razumes..:ok:

..i ne znam odakle toliko mrznje ili anticrnogorskog u tebi, i u mnogima, ja nikad, ali nikad nista ruzno nisam dozivela tamo,
sto vec nisam videla ovde...

- - - - - - - - - -

..jes i more bas toplo, ma greju ga kad cuju da stizu iz Srbije, a i ljubazni su kad cuju srpski, sve u nesvest od srece padaju:mrgreen:

Ovo potpisujem z:lol:
Dok sam letovala u CG,jedino ruzno iskustvo sam imala sa SRPSKIM vlasnikom apartmana-ulazio kada nismo tu,zahtevao da gasimo klimu,placanje parkinga na LIVADI (prazan plac do kuce-ko zna ciji)..
Hrvatska..prelepa,da..ali preskupa i,zaista nas poneki smatraju nizom rasom-platezno naravno z:mrgreen:..A ako vide da imas..eee-onda igraju oko tebe :znamiguje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back