Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pile, nisam skoro gledala, ne znam da li jos ide. bilo je vise vrsta tih emisija, jedna sam kampom debeljuca 'the biggest loser", pa "extreme makeover-weight loss", itd.to je zanimljivo, imaju godinu dana i zeljenu tezinu koju zele da postignu. trener im daje kvartalne ciljeve, koliko treba da smrsaju i ako uspeju, sledi neka nagrada. nisu male cifre u pitanju, presceno gube 70-100kg za godinu dana. onda, samo neki od njih budu uspesni kandidati za otklanjanje viska koze.

Da samo što se nažalost preko 70% učesnika ponovo ugoji kad izađu iz tog kampa :aha:
Nikad nisam volela "the biggest loser"... više sam volela emisije kao "the Swan" ako ih znaš Kvinsi :D

nisam to gledala. bilo je par epizoda sa ucesnicima extreme makeovera nakon nekoliko meseci ili dve godine, nisu mnogo tezine dobili. zavisi ko kako usvoji tu promenu, trebalo bi da im postane nacin zivota, a ne drzanje dijete. mada jeste tesko, posebno sto su nekima najvece prepreke clanovi porodice kojima je tesko da se prilagode velikim promenama

nisam to gledala. bilo je par epizoda sa ucesnicima extreme makeovera nakon nekoliko meseci ili dve godine, nisu mnogo tezine dobili. zavisi ko kako usvoji tu promenu, trebalo bi da im postane nacin zivota, a ne drzanje dijete. mada jeste tesko, posebno sto su nekima najvece prepreke clanovi porodice kojima je tesko da se prilagode velikim promenama

da to je najtuznije,davno sam gledala neku zenu,poslali je kuci na vikend,ono muz uvredjen sto ona sebi menja nacin ishrane,nece da je podrzi nego glumi nekog jadnika

Opet sam ponosna na sebe. Završila i drugi deo kursa, i naučila da napravim orhideju.

15gwk8i.jpg

5vfag.jpg

Ja sam juče hodala skoro 5 sati (uz dve kraće pauze da se jede i pije :lol:)i boleli su me članci, mislila sam da danas neću moći da stanem na noge, kad ono ko da ništa nije bilo.
A baš mi nedostaju te duge šetnje za koje već odavno nemam vremena. Bem ti život. :(

Сланине су усламурене, оцеђене и надимљене, шунке исто и диме се још недељу дана па ће се придружити сланинама, кобаЈсицама и пршути на гредама за сушење.

jesam se pohvalila da sam se juce super provela na koncertu joksimovica?
ja ni jednu petardu nisam cula,vatromet je bio super,ozvucenje super,zeljko je bio super,ja sam bila super,muz je malo kiksao jer je na pocetku vrlo glasno rekao okupljenoj masi,ja sam dosao da slusam zeljka,a ne ostale koji urlaju,ali boze moj,covek nije bio na nekom koncertu,poslednjih 20 godina :lol:
a sto su mladi lepi :zaljubljena:
samo sam gledala u te devojcice i decake...blago njima

ja ni jednu petardu nisam cula,vatromet je bio super,ozvucenje super,zeljko je bio super,ja sam bila super,muz je malo kiksao jer je na pocetku vrlo glasno rekao okupljenoj masi,ja sam dosao da slusam zeljka,a ne ostale koji urlaju,ali boze moj,covek nije bio na nekom koncertu,poslednjih 20 godina :lol:

ja gledao na Novosadskoj, šokirao se tišinom u pauzi, a i stalno su samo snimali videobim :lol:

mada i za Novu godinu sam išao ulicama NS-a 2 sata pre ponoći i bilo je sablasno tiho

kakva je to nova godina bez pucanja, mi prvo rokali crvene i one velike crne, pa onda otisli do tvrdjave, pucali iz pishtolja, onda bacili topovski udar, pa kuci cisti pistolj, a jebena zastava 7.65, missim okej stoljpi, al bereta je bereta, lakse se sastavlja hihhihihii

kakva je to nova godina bez pucanja, mi prvo rokali crvene i one velike crne, pa onda otisli do tvrdjave, pucali iz pishtolja, onda bacili topovski udar, pa kuci cisti pistolj, a jebena zastava 7.65, missim okej stoljpi, al bereta je bereta, lakse se sastavlja hihhihihii

a da niste vi juce jeli pasulja? :flert:

- - - - - - - - - -

ja gledao na Novosadskoj, šokirao se tišinom u pauzi, a i stalno su samo snimali videobim :lol:

mada i za Novu godinu sam išao ulicama NS-a 2 sata pre ponoći i bilo je sablasno tiho

mi smo stigli u 23,45 i ostali do pola dva,kad je bilo gotovo.nije bilo ni minute pauze.to verovatno bilo izmedju pevaca?
kazu da je bilo izmedju 20 i 30 hiljada ljudi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back