Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa da,malo glupo zvuci

- - - - - - - - - -
pa ne mozes,nesto ce ti se iskriviti .ako je tanja plastika,ne ide

ja od kad sam video ovu sliku ima da perem sve plasticno u masini :hahaha:

image.raw%3Fformat%3Draw%26type%3Dimg%26id%3D2173

- - - - - - - - - -

jedna od prednosti moje glupoće je to što mogu da postavim i glupa pitanja a da mi niko ne zameri...:

a nisu li daske samo drvene ?

da se vratimo opet na svabskom daska je Brett a za brett se kazes sve sto je podloga za secenje neceg

Poslednja izmena:
i ja perem plasticne cinije u masini, ima lepo oznaka na njima da li mogu ili ne

- - - - - - - - - -

zavrsila sam obe torte, jos jedan red ruske salata, salate sa pecenim paprikama i domace supe i ispratil ajednu turu gostiju. sutra druga tura i rodjendan u igraonici, uvece pakovanje, prekosutra put. plus, svaku noc ucim do 2 ujutro. samo ceka kad i gde cu da pregorim

******...ozbiljna država...ovde neznam ni ja šta treba da ti se desi dabi ti osiguranje dalo pare...a i kad ti da to su smešne cifre

jeli...jel ti imaš njihovo državljanstvo il samo boravišnu vizu ?

******...ozbiljna država...ovde neznam ni ja šta treba da ti se desi dabi ti osiguranje dalo pare...a i kad ti da to su smešne cifre

Samo vizu :aha: ali pošto sam ovde išla i u školu i radim već godinama, to mi daje još dodatni status :aha:
Ne uzima mi se državljanstvo, koji će mi u principu :lol:

nije tako,moj muz kad god nesto zezne nogu na fudbalu dobije neku lovu.poslednji put se zalio,malo mu bilo to sto je dobio,pa mu dali jos
i sad je predao zahtev,racuna da ce biti oko 20 hiljada
isplati se njemu lomiti nogez:mrgreen:

nije tako,moj muz kad god nesto zezne nogu na fudbalu dobije neku lovu.poslednji put se zalio,malo mu bilo to sto je dobio,pa mu dali jos
i sad je predao zahtev,racuna da ce biti oko 20 hiljada
isplati se njemu lomiti nogez:mrgreen:
neku :/ to su smešne cifre...
to možda gore kod vas novi sad beograd...dođi ovde pa polomi nogu pa mi se javi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back