smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
jedna od prednosti moje glupoće je to što mogu da postavim i glupa pitanja a da mi niko ne zameri...:
a nisu li daske samo drvene ?
nisu,recimo kad tebi neko kaze,fali ti daska u glavi,svakako ne misli na drvenu gredu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedna od prednosti moje glupoće je to što mogu da postavim i glupa pitanja a da mi niko ne zameri...:

pa da,malo glupo zvuci
- - - - - - - - - -
pa ne mozes,nesto ce ti se iskriviti .ako je tanja plastika,ne ide

nisu,recimo kad tebi neko kaze,fali ti daska u glavi,svakako ne misli na drvenu gredu![]()
sad kad ti kažem da me ****** malo, će se naduriš...
al me fakat ******

ima koga a i moze joj se
al tesi se znas onu "moze te hebat kad hoce al ne koliko hoce"![]()
zavrsio sam kuhinju, sve sto je tamnije boje novo je
Pogledajte prilog 317214

******...ozbiljna država...ovde neznam ni ja šta treba da ti se desi dabi ti osiguranje dalo pare...a i kad ti da to su smešne cifre
jeli...jel ti imaš njihovo državljanstvo il samo boravišnu vizu ?
ali pošto sam ovde išla i u školu i radim već godinama, to mi daje još dodatni status 

cenim ovako iskrene, direktne i neuvijene odgovore, što je ovde zaista retkost...

pa imaš ti materijala i za grđenje, samo ako me iznerviraš dovoljno
začas će ga promenim

******...ozbiljna država...ovde neznam ni ja šta treba da ti se desi dabi ti osiguranje dalo pare...a i kad ti da to su smešne cifre
jeli...jel ti imaš njihovo državljanstvo il samo boravišnu vizu ?

neku :/ to su smešne cifre...nije tako,moj muz kad god nesto zezne nogu na fudbalu dobije neku lovu.poslednji put se zalio,malo mu bilo to sto je dobio,pa mu dali jos
i sad je predao zahtev,racuna da ce biti oko 20 hiljada
isplati se njemu lomiti noge![]()