Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
fala juliska ko bratu
ja znam da su svi forumasi tada na poslu i da odgovorino zaradjuju svoje parce hleba
imam ja prijatelje i ovako koji bi me nakacili na kuku.
al nekako sam naucila da bi ja zaradila, treba da zaradi i neko drugi..
sve dok mogu gledam da je novac u opticaju..ja platim tebi, ti platis meni..
nije ovo nesto stokosa ne znam koliko..1600,00 a svi mirni..
i vi na forumu i moji prijatelji na poslu i moj auto u servisu i slep majstor zaradio neke parice od rane zore..
ja sam tebi zahvalna :zag: dragi moj juliska, sto si mi drzao moral na nivou svojim prisustvom na forumu u tom trenutku, pa mi vreme caskom proslo..ovo pre podne ne mogu da se spustim do ade, pa sam iskoristila i prepesacila od hipodroma do kuce i jednim udarcem ubila dve muve :aha:

pa to je zaista jeftino, doduse u gradu je.

pa to je zaista jeftino, doduse u gradu je.

pa deonica koju me je prevezao nije duza od 1km..
kaze da imam 50% popust posto su ga zvali iz servisa gde vozim auto, da bi inace bilo 3000
poslusala sam te..u stvari boza je povukao konce pa sam auto odvezla u servis gde inace popravljam..
oni su mi dali ponudu tek malopre 26.500,00za sve sto su naveli..
sad me zivo zanima koliko ce to ovde da me kosta..verujem manje u svakom slucaju..

fala juliska ko bratu
ja znam da su svi forumasi tada na poslu i da odgovorino zaradjuju svoje parce hleba
imam ja prijatelje i ovako koji bi me nakacili na kuku.
al nekako sam naucila da bi ja zaradila, treba da zaradi i neko drugi..
sve dok mogu gledam da je novac u opticaju..ja platim tebi, ti platis meni..
nije ovo nesto sto kosta ne znam koliko..1600,00 a svi mirni..
i vi na forumu i moji prijatelji na poslu i moj auto u servisu i slep majstor zaradio neke parice od rane zore..
ja sam tebi zahvalna :zag: dragi moj juliska, sto si mi drzao moral na nivou svojim prisustvom na forumu u tom trenutku, pa mi vreme caskom proslo..ovo pre podne ne mogu da se spustim do ade, pa sam iskoristila i prepesacila od hipodroma do kuce i jednim udarcem ubila dve muve :aha:
tebi 1600 sitnica...? :eek:

tebi 1600 sitnica...? :eek:

pa dilajt, sve sto neplanirano ide iz dzepa je mnogo..bio 1 ili 101 din
ja imam neku zivotnu filozofiju da uvek stvari gledam sa bolje strane..
mogla sam dzukce da odvezem na adu pa da mi stane i da ne znam sta cu sa njima..
mogao je auto da mi stane u nekoj vukojebini i da me slapanje kosta boga oca..
moglo je sve ovo da mi se desi sinoc u ponoc i da krsim prste i auto ostavim tamo gde se zatekao jer servis radi teko od 8h..
moglo je ovo da mi se desi na nekom nepristupacnom terenu, pa da slep ne moze da pridje a da se pre toga ne odradi muska gimnastika..
a meni je homokineticki otisao pre dva dana..to znam po krckanju u levom tocku kad sam skretala - znaci, mora pa mora da se menja..i auto mi najkulturnije stane na sred pozeske..
covek dosao, kulturno prisao, ko gospodn mi napakovao auto, ko gospodja sam mu platila...
pa sta ima da sizim?

juliska
odmah stao i pitao jedan
onda pitala jos dvojica
onda prisao i pitao komunalac
onda stao tip sa paukom da ponudi pomoc
meni bi zasmetalo da mi kucne kos neko ma prozor i da moram da otvorim opet i jos vise rashladim auto
ja sam ti zena sa stavom koja sve konce drzi u rukama..i tako i izgledam..
mogu samo da stanu i pitaju da li xnam gde je neka ulica:)

blago tebi
kad sam bila trudna(90 kg zive vage),smedja kosa,auto stojadin,morala sam sama da promenim tocak
posle par godina u podgorici,plava kosa,65 kila,letnja haljinica,ja osuncana,auto srebrna opel astra
stojim pored otvorene haube,jer mi je auto prokljucao,cekam da mi dodje muz,nije bio auto koji nije stao i pitao da pomogne
i onda su muskarci osecajna bica :confused:

da se pohvalim da sam se konacno ofarbala

blago tebi
kad sam bila trudna(90 kg zive vage),smedja kosa,auto stojadin,morala sam sama da promenim tocak
posle par godina u podgorici,plava kosa,65 kila,letnja haljinica,ja osuncana,auto srebrna opel astra
stojim pored otvorene haube,jer mi je auto prokljucao,cekam da mi dodje muz,nije bio auto koji nije stao i pitao da pomogne
i onda su muskarci osecajna bica :confused:

da se pohvalim da sam se konacno ofarbala

u sta, u smedje :lol:

ne znam smokvo ja nisam plava, al stvarno nemam problem nikad kad su mi tako vanredne okolnosti..
nemam problem ni kad imam naplatu na odlozeno..
u januaru mi je dosao momak - albanac, studira arheologiju, treba mu oprema zbog podvodnog istrazivanja vezanog za njegov diplomski..nije imao ceo kes, a uzeo je opremu za nestopreko 2000eu..
dogovorili se za odlozeno na 10meseci..nema cekove, karticu..dao mi je licnu kartu da uzmem podatke...
njegova mama mi je uplacivala uvek neki dan pre dogovrenog roka..
cak me zvala da mi se zahvali kad je platila poslednju u decembru i da mi cestita ng..
stvarno nemam problem sa ljudima..losim ljudma koji ne izlaze u susret i koji nece da pomgnu..
imala sam iskustvo samo sa jednim..taj me je naucio zivotnu lekciju, ali mi nije promenio moj odnos prema drugim ljudima..ni njihov ocigledno prema meni..
ne mislim uopste da sam neka riba, ali mi se nikad nije desilo da mi zatreba pomoc, a da mi je neko ne ponudi..

ove nedelje je trebalo da idem za slo poslom..:roll:
i saznam da je karneval u veneciji u prvoj nedelji februara..:zeek:
sta da radim? misli dive, misli :think:

jel bi mogli za sledecu nedelju da otkazemo dogovoreno? imam neke neodlozne obaveze koje u bgdu moram u toku ove nedelje da zavrsim :telefon:
jaoooo pa to je divno ako vama ne remetim planove odlaganjem:telefon:
ideeeeeeeem u veneciju :zurka: i malkice u sloveniju..

Poslednja izmena:
ove nedelje je trebalo da idem za slo poslom..:roll:
i saznam da je karneval u veneciji u prvoj nedelji februara..:zeek:
sta da radim? misli dive, misli :think:

jel bi mogli za sledecu nedelju da otkazemo dogovoreno? imam neke neodlozne obaveze koje u bgdu moram u toku ove nedelje da zavrsim :telefon:
jaoooo pa to je divno ako vama ne remetim planove odlaganjem:telefon:
ideeeeeeeem u veneciju :zurka: i malkice u sloveniju..

zavidim ti :)
pazi da te tamo ne zavede neki tajanstveni pod maskom
ili treba da kazem,pazi da te zavede....:deda2:

pa deonica koju me je prevezao nije duza od 1km..
kaze da imam 50% popust posto su ga zvali iz servisa gde vozim auto, da bi inace bilo 3000
poslusala sam te..u stvari boza je povukao konce pa sam auto odvezla u servis gde inace popravljam..
oni su mi dali ponudu tek malopre 26.500,00za sve sto su naveli..
sad me zivo zanima koliko ce to ovde da me kosta..verujem manje u svakom slucaju..

Racunaj prema taksiju.

A ovo sa kolima je kosu da cupas, ako je situacija. I samo ti se pokvario - zamisli da je nesto ne-daj-boze.

Povedi mene, onda mozete i sve tri da idete - nije problem... :twisted:

menjaj smajlija, pa da te vodim :)

Racunaj prema taksiju.

A ovo sa kolima je kosu da cupas, ako je situacija. I samo ti se pokvario - zamisli da je nesto ne-daj-boze.

ma otisao mi je homokineticki..to sam osetila..dva dana sam vozila kao po jajima i gledala da ne skrecem nigde u levo ako ne moram..
popravili mi za dva sata i to je to..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back