Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Brate Dajv ja bih se zabrinuo.:(
Džaba teretana, džaba zdrav život. Meni juče neka klinka rekla ''vi ste gospodine mnogo zgodni'', ja popizdeo što mi persira. Ebem ti život vako kad ostarimo.

sto bre?
nismo ipak nervozna nacija :)
ja ssm juce ceo dan provela napolju u prirodi..
cak sam i fotku sa lepom mesecinom bacila da podelim sa vama..
nisam nervozna uopste..zracim bre pozitivom skroz
:lol: cak je stao i pauk da mi ponudi svoje usluge!
fala brate ja cu ipal sa slepom:rotf:

Ma ne to, nego mislim zabrinuo bih se da sam žensko i da mi ne staju da pitaju dal treba pomoć i to.

juliska
odmah stao i pitao jedan
onda pitala jos dvojica
onda prisao i pitao komunalac
onda stao tip sa paukom da ponudi pomoc
meni bi zasmetalo da mi kucne kos neko ma prozor i da moram da otvorim opet i jos vise rashladim auto
ja sam ti zena sa stavom koja sve konce drzi u rukama..i tako i izgledam..
mogu samo da stanu i pitaju da li xnam gde je neka ulica:)

E onda sam ja pogrešno razumeo kad si rekla da je prošlo 200 automobila, a da je 10 nervozno leglo na sirenu. Sve je znači u redu, kako treba da bude.
Baš mi je bilo čudno, misim meni si sasvim zgodna bez obzira šta drugi pričaju.

E onda sam ja pogrešno razumeo kad si rekla da je prošlo 200 automobila, a da je 10 nervozno leglo na sirenu. Sve je znači u redu, kako treba da bude.
Baš mi je bilo čudno, misim meni si sasvim zgodna bez obzira šta drugi pričaju.

ma najvaznije da sam ja zgodna onom kome treba da budem :)
od toga kakva sam drugima ko je juliska jos video vajde..
a za onih 10 sam napisala da kazem da nismo bre nervozna macija

Brate što nisi zvala ja bih došo zakačio te kukom da te vučem de oćeš. Pa makar nas forumaša ima kolko oćeš spremnih da pomognemo. Pa nismo bre mi badava ovde svaki dan srođeni ko braća i sestre. Pa ko će da ti pomogne ako ne mi, kome da se obratiš ako ne onima sa kojima deliš najdublje tajne, sa kojima se smeješ i sa kojima plačeš danima i noćima.
Daj nemoj nas vređaš da zoveš nekakav šlep pored nas živih.

ne trazite ocuha pored zzivog babe :))))
Fikret-Abdic-izlazi-iz-zatvora_ca_large.jpg

Brate što nisi zvala ja bih došo zakačio te kukom da te vučem de oćeš. Pa makar nas forumaša ima kolko oćeš spremnih da pomognemo. Pa nismo bre mi badava ovde svaki dan srođeni ko braća i sestre. Pa ko će da ti pomogne ako ne mi, kome da se obratiš ako ne onima sa kojima deliš najdublje tajne, sa kojima se smeješ i sa kojima plačeš danima i noćima.
Daj nemoj nas vređaš da zoveš nekakav šlep pored nas živih.

fala juliska ko bratu
ja znam da su svi forumasi tada na poslu i da odgovorino zaradjuju svoje parce hleba
imam ja prijatelje i ovako koji bi me nakacili na kuku.
al nekako sam naucila da bi ja zaradila, treba da zaradi i neko drugi..
sve dok mogu gledam da je novac u opticaju..ja platim tebi, ti platis meni..
nije ovo nesto sto kosta ne znam koliko..1600,00 a svi mirni..
i vi na forumu i moji prijatelji na poslu i moj auto u servisu i slep majstor zaradio neke parice od rane zore..
ja sam tebi zahvalna :zag: dragi moj juliska, sto si mi drzao moral na nivou svojim prisustvom na forumu u tom trenutku, pa mi vreme caskom proslo..ovo pre podne ne mogu da se spustim do ade, pa sam iskoristila i prepesacila od hipodroma do kuce i jednim udarcem ubila dve muve :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back