-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
hvala, hvala... ae na tortu
može, znaš da slatko te vrste ne odbijam
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala, hvala... ae na tortu
ma lazem ko pas, izmedju ljubinke i mene mrtva trka
srce mi oooovoooliiiikoooo
hvala![]()

Дајв за модератора!stao mi je auto..
na sred pozeske..
a ja se ne nerviram![]()
Дајв за модератора!

Kako niko ne stane da otvori malo haubu?

cak je stao i pauk da mi ponudi svoje usluge!

Ma ne to, nego mislim zabrinuo bih se da sam žensko i da mi ne staju da pitaju dal treba pomoć i to.

sisan na keca da necu da pomerim auto ker mi dolazi slep!!!E onda sam ja pogrešno razumeo kad si rekla da je prošlo 200 automobila, a da je 10 nervozno leglo na sirenu. Sve je znači u redu, kako treba da bude.
Baš mi je bilo čudno, misim meni si sasvim zgodna bez obzira šta drugi pričaju.

ma najvaznije da sam ja zgodna onom kome treba da budem
od toga kakva sam drugima ko je juliska jos video vajde..
a za onih 10 sam napisala da kazem da nismo bre nervozna macija

)))

pakujem kofere i ranom zorom odoh na sunčani jug par sedmica...sva sranja ostavljam iza sebe![]()

Brate što nisi zvala ja bih došo zakačio te kukom da te vučem de oćeš. Pa makar nas forumaša ima kolko oćeš spremnih da pomognemo. Pa nismo bre mi badava ovde svaki dan srođeni ko braća i sestre. Pa ko će da ti pomogne ako ne mi, kome da se obratiš ako ne onima sa kojima deliš najdublje tajne, sa kojima se smeješ i sa kojima plačeš danima i noćima.
Daj nemoj nas vređaš da zoveš nekakav šlep pored nas živih.
dragi moj juliska, sto si mi drzao moral na nivou svojim prisustvom na forumu u tom trenutku, pa mi vreme caskom proslo..ovo pre podne ne mogu da se spustim do ade, pa sam iskoristila i prepesacila od hipodroma do kuce i jednim udarcem ubila dve muve 
pakujem kofere i ranom zorom odoh na sunčani jug par sedmica...sva sranja ostavljam iza sebe![]()