Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...išla danas na posao da završim nešto što mi je zaostalo dok sam bila na odmoru...Bila 4,5 (slovima:četiri ipo ) sati i pošla kući sva srećna što sam završila...Na pola puta se setim da (ipak) nisam sve...Bem te zaboravnu...:bum:

P.S. Druga polovina posta može na Rupu...

prodo sam propusnicu za zenba za 15 i po soma pala mi s neba
tuzki-bunny-emoticon-016.gif

nasla sam pre neki dan u zbornici knjigu "projekat: sreca" i ofkors dohvatila da je citam u odsustvu vlasnika, sve krisom i cekajuci kad ce neko da me napenali sto mu cackam stvari. knjiga na engleskom, ne pise cija je, samo onako ostavljena u cosku.
po povratku kuci skinem je sa neta - to su sve stvari koje inace radim ali me citanje dovede do svesnog primecivanja srecnih momenata. sledeceg dana odem na posao i vidim da je knjiga i dalje u cosku i da koleginica isto lista sve vreme gledajuci vrata i cekajuci da neko bane. mnogo mi je dobar osecaj sto znam da tamo ima ljudi koji misle na druge pa su je podelili, odmah sam zamislila patuljka iz amelie poulin :lol:

Не знам да ли се Ванда већ негде похвалила, али морам ја:

Наш тата је добио сребрну плакету као Личност године наше општине 2012. у области просвете!
Јако сам поносна!

i gospodjo abelé sta vam je rekla o nasem razgovoru regionalna
gospodjo lee rekla mi je da ste mnogo lepa zena ,al to vec znate
??? :eek: :rumenko:
i vasa profesionalna prezentacija joj se dopala,sledece nedelje idete kod generalnog na razgovorcic
:think:

apropo teme je samo drugi red :rumenka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back