Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..blago tebi Pile, mene taj ne pronalazi ves ko zna koliko godina unazad:sad2:

Tako sam se i ja osećala prošle NG. I bila ubeđena da ću i ovu dočekati u sličnom raspoloženju. Ali ne lezi vraže u koprive za par dana sve se istumbalo naopačke. Sad ne smem ništa da želim od Deke. Samo puno zdravlja. I obar vid da se ne sapletem dok se polako verem uz ovo brdo:)

A poklon od deke je, hm...recimo da želim i tebi jedan takav:mrgreen: Ne sumnjam da će ti stajati oho-ho-ho...

Tako sam se i ja osećala prošle NG. I bila ubeđena da ću i ovu dočekati u sličnom raspoloženju. Ali ne lezi vraže u koprive za par dana sve se istumbalo naopačke. Sad ne smem ništa da želim od Deke. Samo puno zdravlja. I obar vid da se ne sapletem dok se polako verem uz ovo brdo:)

A poklon od deke je, hm...recimo da želim i tebi jedan takav:mrgreen: Ne sumnjam da će ti stajati oho-ho-ho...

...jaoooooooooo pa neka ti je sa srecom:heart:

...Deeedaaaaaa jesi cuo Pile, ajd' malo svrati i kod mene:zjelka3:evo jelka da ne bude da nemas gde da
stavis poklon:D

Samo mu javi koji broj nosiš i čekaj:mrgreen:

Dušo, je l' nešto ovako?
images

Resila sam problem, ali uz puno muka.
Sad samo cekam potvrdu.

Ja se nicemu ne nadam da cu dobiti za Novu... ali ipak eto da stavim :jelka: za svaki slucaj.
Mozda se Deda Mraz zezne.
Ali znam da nece. z:(

nas dve idemo na dodelu paketica i poklona i zurku, koji je firma organizovala za zaposlene sa decom i njihove supruznike
Genije naravno ne ide, jer on ima preca posla da gleda Zvezdinu utakmicu (pa da nam prica :mrgreen: )
meni fino, taman da se ispricam s koleginicama i da ustanovimo cija cerka slicnih godina ima lepsi lak (ovo nece biti lako kad se one zapricaju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back