Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa to. Ne treba žuriti, idemo polako.:lol:
:zag:
E, večeras pevam karaoke, čisto da se prijavim što me neće biti. Ali ću piti vino ofkors, mora da se zalivaju glasne žice, a i da me boli što okolo crkavaju od smeha kad ja pevam.:super:
jao eli kako ti zavidim :D oduvek zelim da pevam karaoke ali nikad niko iz mog drustva se nije usudio da idemo na takva mesta
prosto ceznem da se uhvatim mikrofona (iako imam glasovne mogucnosti ko natasa bekvalac) i da napravim atmosferu

auuuu sestro slatka, ne mogu da verujem da forumasice u isto vreme imaju goste i plodne dane :zag:
:rotf:
sto se rugas,pa to je moguce,a drugo od sutra je vise necu imati,na to sam mislila :neutral:

jao eli kako ti zavidim :D oduvek zelim da pevam karaoke ali nikad niko iz mog drustva se nije usudio da idemo na takva mesta
prosto ceznem da se uhvatim mikrofona (iako imam glasovne mogucnosti ko natasa bekvalac) i da napravim atmosferu

sto se rugas,pa to je moguce,a drugo od sutra je vise necu imati,na to sam mislila :neutral:

ma ja sam idealno natempirala..mom detetu taman proslo pre nego sto smo otisle proslog vikenda na put, a meni je doslo cim sam stigla u bg..
savrseno, da nije tako pojele bi nam ajkule celu grupu :lol:
a za sutra :super: udarnicki na posao sledecih nedelju dana! :)
ih bre, pa atmosferu ko natasa bekvalac pravis sa drugim stvarima..za to ti ne treba glas ..a jos manje dobar ;)

Pa šta misliš kako se peva na tim karaokama? Tamo niko nema pojma, to služi za zezanje i dobar provod. Kad čuješ kako ljudi nemaju pojma odmah dobiješ volju. Pored mene bi se sigurno uhvatila mikrofona.
Ali večeras kum donosi karaoke i ozvučenje kod mene kući, to mi je rođendanski poklon od kuma svake godine. Pa ja budem zvezda večeri, razume se, a komšije su se već navikle.
A onda se popalim kao malo dete pa cele zime pratim kuma po klubovima i pevam, bole me uvce, jednom se živi.:lol:

ma ja sam idealno natempirala..mom detetu taman proslo pre nego sto smo otisle proslog vikenda na put, a meni je doslo cim sam stigla u bg..
savrseno, da nije tako pojele bi nam ajkule celu grupu :lol:
a za sutra :super: udarnicki na posao sledecih nedelju dana! :)
ih bre, pa atmosferu ko natasa bekvalac pravis sa drugim stvarima..za to ti ne treba glas ..a jos manje dobar ;)
au kakva dobra igra reci :lol:
ne ne,mislila sam ipak pesmom i mojoj neverovatnom energijom (sto bi se reklo ko devojcica :mrgreen:)

Pa šta misliš kako se peva na tim karaokama? Tamo niko nema pojma, to služi za zezanje i dobar provod. Kad čuješ kako ljudi nemaju pojma odmah dobiješ volju. Pored mene bi se sigurno uhvatila mikrofona.
Ali večeras kum donosi karaoke i ozvučenje kod mene kući, to mi je rođendanski poklon od kuma svake godine. Pa ja budem zvezda večeri, razume se, a komšije su se već navikle.
A onda se popalim kao malo dete pa cele zime pratim kuma po klubovima i pevam, bole me uvce, jednom se živi.:lol:
jaaaooo :sad2: ocu i ja tako
ja kad u retkim prilikama odem na svadbe uvek zelim da otmem mikrofon pevaljki :rumenko:

E, a znaš kako moj kum peva Harisa!:zaljubljena:
Ima bolji glas od njega, bešmi sve! Kad pusti glas, mi držimo čaše da ne popadaju. Ali neće da peva jer se onda ljudi postide posle njega, a on zarađuje od tuđeg drekanja u mikrofon.
Htela sam da ga prijavim za "Prvi Glas Srbije", al' kažu da je mator. A Željko Samardžić vam nije bio mator kad je počeo da peva u 50 i nekoj?:tiganj:

Elem, kad dođeš u Srbiju, mogla bi sa Mirkom da svratiš jednom. Nju sam zvala večeras, ali ne verujem da će doći. Ima obaveza oko Nane, ona je prava zvezda, a ne ja što pevam kući.:lol:

E, a znaš kako moj kum peva Harisa!:zaljubljena:
Ima bolji glas od njega, bešmi sve! Kad pusti glas, mi držimo čaše da ne popadaju. Ali neće da peva jer se onda ljudi postide posle njega, a on zarađuje od tuđeg drekanja u mikrofon.
Htela sam da ga prijavim za "Prvi Glas Srbije", al' kažu da je mator. A Željko Samardžić vam nije bio mator kad je počeo da peva u 50 i nekoj?:tiganj:

Elem, kad dođeš u Srbiju, mogla bi sa Mirkom da svratiš jednom. Nju sam zvala večeras, ali ne verujem da će doći. Ima obaveza oko Nane, ona je prava zvezda, a ne ja što pevam kući.:lol:
dolazim :D a mirku dovodim samo ako bude obecala da nece pevati ni cetinskog ni garavi sokak :lol:

razumem te eli, meni je to super. u ovom periodu na casu organizujem karaoke a imam odeljenja petnaestogodsinjaka spremnih na svaku glupost pa zajedno zavijamo o rudolfu, crvenonosom irvasu :lol:
prvo odradimo posao a onda dobiju najuzasnije pesme za tinejdzere koje mogu da iskopam. falsiramo svi zajedno i mnogo se lepo provodimo, svi izadju srecni sa casa.
mozda bih mogla i "star academy" da im organizujem, dopalo bi im se :)

Da se pohvalim da sam posle deset godina života u selu Palić izgleda postala prava Palićanka (da li se tako kaže meštanka Palića?)
Od kako sam se doselila, gledala sam ljude koji leti , zimi, po suncu, kiši i snegu vozaju svoje bicikle kao da je dan najlepši. Tako idu do pijace, prodavnice, u školu i na posao. Prvo sam mislila da nisu normalni, pa sam to prihvatila kao normalu, pa je to počelo da mi se sviđa i najzad sam skupila hrabrosti da se i ja oprobam u toj veštini.
E pa, danas i ja, po snegu vozala bicikl do pijace...uklopila sam se u sredinu :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back