Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
spremam jedno veliko iznenadjenje za genija :aha:
proslavu NG na specijalnom mestu, gde sam imala svoj prvi (i poslednji zasad) nastup
i planiram ponovo da nastupim, al ovoga puta u ultraseksi izdanju :mrgreen:

poslednji put sam 'tu' varijantu nosila na Novoj godini davne 2004-te kad je nastupala Marina Perazic, i ebi ga bila sam prava pevacica, bolje da sam ja igrala, a ona neka peva
al dobro, nije da se hvalim :mrgreen:

IMG_6471a.jpg

:)

• Podržavam
Reactions: Em.

Toooooo, to mi treeeebaaaaaa!
Molim te, molim te, mooooliiiiiim teeeeeeeee da objasniš, ako možeš i da slikaš faze izrade. Biću ti zahvalna ( sve dok ne zaboravim :zper: - hehehehe, šalim se ).
Išla sam u vrtić da molim vaspitačicu da mi objasni kako to prave, ali nema vremena sad, pa nema sad, pa nema sad, drugi put... i ne lipši magarče...
Hoćeš li, pliiiiiiz? :)

Toooooo, to mi treeeebaaaaaa!
Molim te, molim te, mooooliiiiiim teeeeeeeee da objasniš, ako možeš i da slikaš faze izrade. Biću ti zahvalna ( sve dok ne zaboravim :zper: - hehehehe, šalim se ).
Išla sam u vrtić da molim vaspitačicu da mi objasni kako to prave, ali nema vremena sad, pa nema sad, pa nema sad, drugi put... i ne lipši magarče...
Hoćeš li, pliiiiiiz? :)

..evo linka na YT, ja pravim malo drugachije (spajam neke korake da bude brze) ali princip je isti.. :)
..probaj jednu ovako, pa cesh se vec izracionalisati za drugu.. :cmok2:

jao, ja ne radim 20 dana :P
prvi put otkako radim da imam toliki placeni odmor, bez uzimanja slobodnih dana, koje zapravo, po ugovoru i nemam :lol:
E pa hvala ti. Odoh ja onda na Rupu da se požalim da prvi put za ovih 14 godina radnog staža MOGU DA UZMEM SLOBODNE DANE za Novu Godinu i da uživam sa mojim pilićima. Do sada nam nisu dali ni da koristimo odmor u to vreme, a da dobijemo GRATIS slobodno, to možda u nekom drugom životu ako zaslužim...:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back