Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.291
Odvalila sam se od spavanja najzad! 
+ nisam više ono vampiroliko stvorenje sa krasnim tamnim kolutovima

+ nisam više ono vampiroliko stvorenje sa krasnim tamnim kolutovima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Odvalila sam se od kavanja najzad!
+ nisam više ono vampiroliko stvorenje sa krasnim tamnim kolutovima![]()
)))))
)))

- hehehehe, šalim se ). 
Toooooo, to mi treeeebaaaaaa!
Molim te, molim te, mooooliiiiiim teeeeeeeee da objasniš, ako možeš i da slikaš faze izrade. Biću ti zahvalna ( sve dok ne zaboravim- hehehehe, šalim se ).
Išla sam u vrtić da molim vaspitačicu da mi objasni kako to prave, ali nema vremena sad, pa nema sad, pa nema sad, drugi put... i ne lipši magarče...
Hoćeš li, pliiiiiiz?![]()

sunce, toplo, jos malo ruckisa, pa cu da se suncam na travnjaku, pa vikend, pa cu da degustiram vino kad dodjem kuci 

))))žmu spremio i večeru,a biće i sutra doručak...![]()

E pa hvala ti. Odoh ja onda na Rupu da se požalim da prvi put za ovih 14 godina radnog staža MOGU DA UZMEM SLOBODNE DANE za Novu Godinu i da uživam sa mojim pilićima. Do sada nam nisu dali ni da koristimo odmor u to vreme, a da dobijemo GRATIS slobodno, to možda u nekom drugom životu ako zaslužim...jao, ja ne radim 20 dana
prvi put otkako radim da imam toliki placeni odmor, bez uzimanja slobodnih dana, koje zapravo, po ugovoru i nemam![]()

Treba da ideš u Rupu kad nema keksa, a ne da se ovde hvališ kad ima. Taj keks se podrazumeva, ti si Forumaš!bice keksa nocas![]()

Treba da ideš u Rupu kad nema keksa, a ne da se ovde hvališ kad ima. Taj keks se podrazumeva, ti si Forumaš!![]()
dokazuje aksiome,svasta