Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kupila sam vaucer za lasersko ukljanjanje strija sebi i Mindjusici komplet cetki za profesionalno sminkanje
to meni ne treba
ne treba ni njoj, ali ona ima 13 godina pa misli da joj treba :lol:
naucice, polako

elem, jos se kanim neke fine usluge da pazarim, nego mi ne odgovaraju lokacije ni ponudjaci, pa cekam bolje ponude :aha:

Dobila sam od mm knjigu za koju je rekao kada je pročitao opis, da je to knjiga o meni.:lol:

E pa ovo sam ja:

"NE VOLIM NI ZAKONE NI PRAVILA I NE VOLIM DA ME OBLIKUJE DRUŠTVO. To nisam onda ja. Nije mi nepoznato da budem sama protiv svih, da se jedina ne slažem i da jedina mislim drugačije. a ovo vreme kad nas sve pritiska sa svih strana jeste vreme za junake, sad padaju maske i sad se vidi ko je kakav. u ovakvim vremenima, naša ljudska odgovornost leži u tome da li ćemo izabrati da živimo u energiji straha koja nam se servira ili u energiji ljubavi gde leži svaki naš kreativni impuls, stvaralaštvo i sloboda - sam život. šta ćete vi izabrati?"

I evo još citata spisateljice o knjizi:

"Zbunjenost je dobra polazna tačna, to znači da smo otvoreni da rastemo, da upoznajemo sebe a onda i druge ljude.
Pisanje je moj način da kažem svetu koliko ga volim. Ljubav nije emocija, to je energija. Životna sila i kreativna energija u jednom. Ona mi dozvoljava luksuz da uživam i funkcionišem usred haosa i konfuzije. Ako mi se čini da je dobro, dobro je. Ne bih da osuđujem, niti da kritikujem. Ne branim svoje stavove, nisam rigidna u istim. Može tako a može i ovako. Ne moraju svi da me vole, niti razumeju ali uvek osete nešto. Ja sam sama sebi najdraža osoba a samim tim su mi i svi drugi ljudi dragi i dražesni. Raduje me da šta god da radim ljude ostavljam u boljem raspoloženju, to je za mene čarolija.

Za nekoga sam čarobnica, za nekoga veštica. Nekome lek a nekome otrov. Nekoga smirujem a nekoga uznemiravam. Svako od nas vidi svet onakvim kakav je on sam. Ne postoji ni dobro ni loše. Samo interpretacija."

Kako je to lepo kada te neko toliko dobro poznaje. Onda je lakše oboma da se prepoznaju...:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back