Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisi jedina koja spamuje, a još manje jedini moderator, ali si se pitala zašto ti je post obrisan. Da ga citiram?

...sto li mi obrisase post da mi je znati?:eek:

Napisala sam ti zašto. Zato što si promašila temu.

I trudim se da sav spam izbrišem, a ako mi ne polazi za rukom, znači da ne sedim neprestano ispred kompjutera, nego da nešto i radim.

jao sto je meni lepo od kad nista ne moderisem, mogu da se svadjam sa ljudima kolko ocu, spamujem do mile volje, ne moram da budem fina i pristojna ni prema kome, mogu da kazem sta mi se hoce, nikom nista ne moram da objasnjavam i tako... :))))

Deco, je l' volite brzu voznju :mrgreen:

2ih810x.jpg

Iskoristila sam danas dva sniženja...menjam se vremenom
Nekad su mi smetale gužve a sad strpljivo čekam u red za probu i red za plaćanje
Hmmm... raste penzioner u meni
A uvek sam se pitala zašto prave redove

Ja sam od keve dobila novu zimsku jaknu, tj.nije nova pošto staru nisam ni imala.
A od sveki tašnu.:zaljubljena:
Jes' da su me vodale po gradu i oblačile i svlačile i jedva sam preživela i vikala da mi se sviđa prva stvar koju sam probala samo da me poštede, ali eto, ipak se isplatilo.
Šta ti je iskustvo, nije vredelo da kažem da mi se sviđa, dok mi nisu zasijale okice, nisu mi ništa verovale.:lol:

...je l se računa ono: Kakvu sam torbu kupila i za koje pare...Poslavna do bola, da ne bude zabune...:)
He he , sad kad si spomenula dobru cijenu , sjetio sam se dogodovstine sa mojim prijateljem . Drzao je pogrebnu opremu , a opremu je uvozio
iz Austrije .Bilo mu je dosadno voziti sam do tamo,pa upita jednog drugara hoce li s njim da mu pravi drustvo . Ovaj je je bio slobodan i pristane .
Dodju oni u tu trgovinu gdje se prodaje takva oprema i ovaj drugi sa znatizeljom razgleda sve artikle . Najvise su ga zainteresovale crne lakovane
cipele koje su kostale samo 10 maraka . Okrece ovaj cipele u rukama i ne vjeruje ocima . Pogotovo sto su mu se nevidjeno dopale .
Kupi on te cipele , a ovaj moj drugar mudro cutao . I ovaj drugi krene sledeci mjesec u neke svatove . Naravno , obuje ove nove cipele .
Ko na djavola , taj dan padala kisa i njemu otpadnu djonovi posto su te cipele za mrtvace bile pravljene od kartona !:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back