Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam konacno nasla boju karminas koju sam trazila godinama, a Mindjusica se juce ponovila za gomilu novogodisnje sminke u zlatnoj boji
ja naravno nisam odolela da ne kupim dve mirisljave svece u casi i sad bih odmah da ih palim jer ne znam koja je lepsa
a imam jos tri na ormanu od kojih je jedna naceta, pa mi sad zao da diram ove nove :aha:

od ponedeljka sam na odmoru :manikir:
a sutra kidam u nepoznato s koleginicom, nema kancelarije, telefona, mejla, dosadnih kretena iz marketinga, idemo u proveru dobavljaca, citaj u odlicnu zabavu i moguce ozderavanje o tudjem trosku
a mozda dobijem i dnevnicu :aha:

ja sam konacno nasla boju karminas koju sam trazila godinama, a Mindjusica se juce ponovila za gomilu novogodisnje sminke u zlatnoj boji
ja naravno nisam odolela da ne kupim dve mirisljave svece u casi i sad bih odmah da ih palim jer ne znam koja je lepsa
a imam jos tri na ormanu od kojih je jedna naceta, pa mi sad zao da diram ove nove :aha:

Ma zapali te sveće Ljubinka, jednom se živi.
Ja sam isti taki, neki dan sam jeo konzervu sardine iz 2005. godine, nekako mi bilo žao da je otvaram.
I ništa mi nije bilo. Nasecko sitno sitno luka, pa izgnječio. Njam.
Sutradan sam pojeo još jednu.
Ostala mi još jedna, nju ću nagodinu.

Ma zapali te sveće Ljubinka, jednom se živi.
Ja sam isti taki, neki dan sam jeo konzervu sardine iz 2005. godine, nekako mi bilo žao da je otvaram.
I ništa mi nije bilo. Nasecko sitno sitno luka, pa izgnječio. Njam.
Sutradan sam pojeo još jednu.
Ostala mi još jedna, nju ću nagodinu.

Pametno :rtfm:
Sg je oskudacija
Ne ne ove svece cuvam za posebne trenutke s Genijem koje cu docekati 3657-me ali u istoj formi razume se :aha:

Да ебеоца, дочепаће је се Хунд и отрешће је ко циганче слину.

Е, тема. Аупиц.
Тема Похвалите се:
Купио сам чарапе за скијање :харт:

Poslednja izmena:
....cestitam Elli :super:
.... jel to nekim specijalnim povodom ili?
Hvala.
Ma bolje da ćutim jer sam ga prošle godine dobila za 10 godina u firmi, a do danas ga nisam iskoristila. I konačno nađem sat koji mi se sviđa, ali jedva nađem vaučer i to opran u mašini i sažvakan u sitne komadiće.
Sreća pa Bog čuva lude, a i voledu me kolege iz marketinga pa sam dobro prošla.:D

Nisi se ništa hvalila.:D

..a, to li je:lol:

...e pa da se onda pohvalim, da mi je danas prva godisnjica, necu reci cega nije bitno za siroku
javnost...al' cu je proslaviti sutra zvanicno:D

..i kad sam vec krenula da nastavim, da pohvalim i dete sto mi poklonilo svoje ugg cizme, e pa
to vredi svaku paru, prvi put sam imala osecaj da sam ja otisla negde, a noge mi stale kod kuce
ispod cebeta..ljubi je majka:heart:

...sto li mi obrisase post da mi je znati?:eek:

Afro, ti si bar moderator, pa ne moraš takvo šta da pitaš.

Na temi gde treba da se pohvališ, kukala si kako nisi zimovala i letovala godinama, kako nisi dobila sat... Kuknjavom si se nadovezala na priču ljudi koji su se hvalili. Ne ide tako. :)

Juče čičak isto na nekoj temi napomenula nešto za kemu za lice, a spameri jedva dočekali. :roll: Pa ja posle brišem i prebacujem desetine postova. Postoji valjda tema na koju se piše. A kada se zanesete, onda mora da radi metla. Nema druge.

Afro, ti si bar moderator, pa ne moraš takvo šta da pitaš.

Na temi gde treba da se pohvališ, kukala si kako nisi zimovala i letovala godinama, kako nisi dobila sat... Kuknjavom si se nadovezala na priču ljudi koji su se hvalili. Ne ide tako. :)

Juče čičak isto na nekoj temi napomenula nešto za kemu za lice, a spameri jedva dočekali. :roll: Pa ja posle brišem i prebacujem desetine postova. Postoji valjda tema na koju se piše. A kada se zanesete, onda mora da radi metla. Nema druge.

.....sta znaci kuknjava? to sto neko napise da nesto nije kupio, video, bio negde???? ne smatram da je to kukanje,
niti sam to pisala da bih kukala, jednostavno sam komentarisala njen post i njeno ako bas hoces kukanje kako nigde nije
bila 2 godine, a znamo da jeste....

.....po meni je kukanje sasvim drugi tip razgovora, mada ne moramo da se slazemo oko toga uopste, svako iz svoje
perspektive gleda na stvari, mada mislim da nisam ni kukala ni bila nepristojna na temi, a to sto sam moderator
nekad ne znaci nista, i uostalom nisam jedini moderator koji spamuje, ili po tebi moza jesam???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back