bozicaneba
Obećava
- Poruka
- 58
kupila nove naocale,fenomenalne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja koža je nekako specifična, čudna. Probala sam svašta, reklamirano i ne reklamirano, izvikano i ne izvikano, poznato i nepoznato, skuplje i jeftinije... i na kraju sam shvatila da mi obična, najobičnija plava nivea najbolje "paše".
Nego, da se pohvalim i ja. Danas idem na pregled za odredjivanje dioptrije, ramove sam već izabrala neki dan i do petka bi trebalo da dobijem naočareVerovatno mi se dioptrija promenila od pre nekoliko godina kada sam zadnji put išla, a još verovatnije jer već dve godine nemam naočare ( hvala ti, ćerko moja draga, ali ove neće stići do tvojih prstića!
). Sve treba i to, treba i to, pa nikako. E, sad je i to uradjeno.
Pa, vreme je da i slepi miši progledaju
EDIT: vi'š šta sreČa ume d'uradi od čoveci na pojedinci'tedoh reći - do ponedeljka. Petak je sutra
![]()

Hvalim se jer sam organizovao posao tako da mogu sto vise provesti vreme sa decom, a dao bog imam ih vise komada...

hvalim se al kad bismo se zezali![]()

opet

Štrudla sa makom i orasima,kada bude forumsko druženjeopetdaj bre, pusti malo ove druge, nije ti fazon vise
btw glasala sam za tvoju sliku... el ima neka torta, sok, nesto?![]()
.I domaći sok od zove.Štrudlu ne voliš.

Štrudla sa makom i orasima,kada bude forumsko druženje.I domaći sok od zove.
Štrudlu ne voliš.
Odgovorih ,a ko zna šta ti ovde čekaš....![]()

cestitam,a kad ce biti to druzenje,tj strudla![]()

Pa ona ekskurzija,ne sećaš se?Samo ne znam detalje, mesto i vreme polaska,destinacija....i raspored...![]()

ne seca se baba sine![]()

Da iskoristim priliku da se pohvalim.
Čim dođe zima ja se podmladim.Šal i kapa,i svi pozdravljaju sa "Zdravo!" ili "Gospođice..".![]()

Štrudlu ne voliš.
mene niko nije zvao
nista torta, nista sokop, op strudlamene niko nije zvao
a i za tabovu sam sliku glasala prosli put, a dobila sam samo opomenu uvijenu u sarmicunista torta, nista sok

,kakva sam ja to forumašica....
diFna si
Štrudlu ne voliš.