Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
onaj paročistač... nisam tražila, ja u to ne verujem
čak sam htela da vidim iskustva drugih forumašica..ali nisam stigla da otvorim temu

A jel ima samo oav otrov zelena boja:
31gFLKOSWML.jpg

Koliko ja videh uskoro otvaraju radnju u Ušću/Delti (uvek brkam ta dva):

http://www.c-and-a.com/uk/en/corporate/fashion/

ajmo svi u šoping :D

Čekaj drugi deo plate oko 20-tog, istrošismo se za praznike :lol:

onaj paročistač... nisam tražila, ja u to ne verujem
čak sam htela da vidim iskustva drugih forumašica..ali nisam stigla da otvorim temu

Ja sam prosle godine kupila ovaj parocistac i odlican je! Jednostavan za rukovanje i ima efekta sto je najbitnije. Meni je najpotrebniji za podove (parket, laminat, mermer, keramika).
Odlican je i za ostalo i zadovoljna sam potpuno. :zpozdrav:
p.s. moj je crven! :lol:

kakva im je garderoba?
i cene?

Lepa im je garderoba, ima svega i svačega, a i cene su veoma povoljne narošito kada je sniženje. Jednom sam se našla u Nemačkoj u vreme rasprodaja bilo je baš jeftino ali su bile i nevidjene gužve. Recimo pet kasa i a u svakom redu po 20 ljudi. Ali, isplati se čekati. Meni se više svidja CA od HM.

A jel ima samo ova otrov zelena boja:

Moj je baš u toj boji... Ne znam da li ima i u drugim bojama...

Ja sam prosle godine kupila ovaj parocistac i odlican je! Jednostavan za rukovanje i ima efekta sto je najbitnije. Meni je najpotrebniji za podove (parket, laminat, mermer, keramika).
Odlican je i za ostalo i zadovoljna sam potpuno. :zpozdrav:
p.s. moj je crven! :lol:
Hvala Modesti na savetu....
Malopre sam probala aparat, i imam problem...
Dobar je za laminat-potvrđujem
Za pločice- takođe
Međutim , na tepisima nisam primetila nikakvu razliku , osim što su bili vlažni...
I fuge u kupatilu sam do sada čistila četkicom za zube...sad sam stavila onu plastičnu četkicu iz kompleta i odmah se uništila od jednog korišćenja ..Kakav je to kvalitet, jesi li je ti koristila ? Da li si imala isti problem...
Nisam oduševljena....više sam zbunjena...
ajmo svi u šoping :D
P.S. Oću i ja u šoping...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back