-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
Počastila mog sina...![]()
Kako se raznežim kad vidim ove bebeće stvari ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Počastila mog sina...![]()

cuti bre,ako budem dovoljno recita i ubedljiva platicemo porez za imovinu odjednom,da ne seckam na rate i da znam da sam to obavila

možeš ga ubediš i ako čutiš

ko pretekne moj ukliz u restoran moze da bude srecan
Pa ne mogu sve danas. 
ja ne idem,al sto bih volelae ljudi, je l' ide neko u one šoping ture?

Pa nisu, al niko neće da mi ih da. 
moram da se pohvalim, pustili su me sefovi sefova u kuhinje dobrog gastronomskog restorana![]()
radim sa studentima turizma i ugostiteljstva, neki od klinaca idu na casove kuvanja i predaju im sefovi. kako radimo zajedno neke casove koanimacije, pustili su me u kuhinje i sva sam happy happy joy joy, pokupicu sve fazone koje mogu.
al' sad su nahebaliko pretekne moj ukliz u restoran moze da bude srecan

To svi pitaju...
Nemam pojma, neke pamučne kao vrećice, verovatno kad se nosi za poklon pa da se upakuje... ja sam to skontala tek kad sam došla kući, u kesi...
Imam sušenje u ovoj mojoj, i probala sam jednom krpe, i to na opciju 'za peglanje'... i to je kesa... izgužvale su se užas, a peglanje skoro nemoguće...+ što ona suši 3 sata!!! 3 sata!!!
pa ja raširim veš za 10 minuta... još ga širim po bojama, veličinama i tako te gluposti...
Ne znam, mnogi hvale to za sušenje, meni se ne sviđa...
P.S. Za jednu forumašicu:čekaj čekaj, bar još 4-8 nedelja...![]()
ja ne idem,al sto bih volela![]()
Ne idem ni ja, a isto bih volelaaaaa. Baš sam danas rekla deci da bi mi najveća nagrada bila da mi neko da 1000 evra i da pola potrošim u "Merkuru", pola u nekom hipermarketu. Spi.čkala bi ih za 2h. A moje starije dete kaže:"Pih, i nisu to neki novci!"Pa nisu, al niko neće da mi ih da.
![]()
...ne znam kad je 2u1 kakav bude ves, ali znam da je u onoj koja je samo za susenje fantastican...
...da jeste 10 minuta sirenje vesa, a dok se osusi, pa kisa, pa prasina..i svasta nesto...plus sto ves
iz masine za susenje izadje mek i divno mirise..a onaj sa zice nikad nije takav...provereno...![]()

meni je susilica super za frotire..neverovatno mekani izadju iz nje..i svidja mi se miris peskira, ali mi se ne svidja miris garderobe koju osusim u masini, pa sam je koristila samo za peskire..
Добро веЋе, маЋор Поћорек
e jos samo 2 fila 

sta je toDobila sam novu igračku... H2OMOP X5