Ciljaj na Bugarsku, još jedino tamo možemo da se osetimo kao imućna gospoda.majce,ja sam ti sirotinja,ajd reci cenu za jahorinu ,rajska dolina od 7 jan i isti termin na kopu jugobanka.dvokrevetna soba,pp
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ciljaj na Bugarsku, još jedino tamo možemo da se osetimo kao imućna gospoda.majce,ja sam ti sirotinja,ajd reci cenu za jahorinu ,rajska dolina od 7 jan i isti termin na kopu jugobanka.dvokrevetna soba,pp
majce,ja sam ti sirotinja,ajd reci cenu za jahorinu ,rajska dolina od 7 jan i isti termin na kopu jugobanka.dvokrevetna soba,pp
ne privatne poruke,vec polupansion![]()

ja sam ti majce zainteresovana samo za ta dva,objasnila sam gore zasto.kratko se putuje do tamo,na samoj su zici i najeftiniji
a termin mi odgovara jer kad pocne raspust,prvo idemo na more,pa kuci,pa na skijanje

Koja agencija je u pitanju - u današnje vreme je to bitnije pitanje od cene.......austrija, francuska, italija, bugarska, slovenija, kop i jahorina![]()
Koja agencija je u pitanju - u današnje vreme je to bitnije pitanje od cene.......
Pa, dobro, najpre se i prodaju najskuplji aranžmanioket smokvo
ja to nemam..
dobro pa nisam rekla shto sam se juche hvalila da sam prodala zimovanje...
prvo pa mushko![]()
Kad sirotinja počne da kupuje ono što je njoj namenjeno, e tad će biti posla i para
Sve za povišicu i stimulaciju od 20%.pa necu valjda ovde da se reklamiram![]()

pa necu valjda ovde da se reklamiram![]()
Ko da smo joj tražili da se skine gola, bem mu miša.Pa sto da ne da te isprepadamo na radnom mestu
Ko da smo joj tražili da se skine gola, bem mu miša.

Ko da smo joj tražili da se skine gola, bem mu miša.
Zamisi oce nam uvali zimovanje a da ostane anonimna![]()

ozbiljne ponude samo na pp
![]()
Na pp šaljem samo bračne ponude.
O'š i dalje pp?

Zamisi oce nam uvali zimovanje a da ostane anonimna![]()
Samo javno i transparentno.pa o zimovanju smo prichali![]()
ozbiljne ponude samo na pp
![]()
Ajde napravi palacinke

Tih 15.000 ćeš da spiskaš dok kažeš keks, novi šal, rukavice, i da platiš prvu ratu za čizme i gotovo.......bio drugi deo plateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
je je je je jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
austrija, francuska, italija, bugarska, slovenija, kop i jahorina![]()

Čekaj sajam turizma u februaru da oforme ponude....ja idem u Angelu...januara...posle raspusta...a posle u Austriju... U Bugarsku mogu samo na tenk-kao oslobodilac...
Majče, a šta imaš za letovanje?