- Poruka
- 21.194
hvala sens ,rodjendan mu je 9,a na lekarskom je vec bio,presla sam ga da ce lekarski da uskoro poskupi,pa je bolje da ga sad uradi,a polagace sledece godine.deluje da je progurao 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e bravo,al eto jos jedna sekiracija za tebe
nadam se da cu i ja za jedno dva meseca da napisem ovakav post,jer moje dete krece na voznju 10 novembra,samo to jos ne zna

ahahaha genije na delu... KAKO da nateraš dete ako neće?
ZD...čestitke za vozača![]()
e bravo,al eto jos jedna sekiracija za tebe
nadam se da cu i ja za jedno dva meseca da napisem ovakav post,jer moje dete krece na voznju 10 novembra,samo to jos ne zna
Da nije bilo mene, on posle obuke ne bi ni polagao, jer mu se ideja da bude vozač uopšte nije dopala. Iako je, kada sam ga pitala da li bi da polaže vozački ispit, oduševljeno rekao da hoće. Ali ja nisam dozvolila da odustane, nego sam insistirala da izlazi na polaganje 100 puta i padne, 101 put će položiti. I uspeo je. Nije srećan, samo je odahnuo, jer je skinuo mene s nevnog reda. 
Pa onda bih mogla i da se pohvalim da ja sa velikim detetom nemam sekiracije.Naročito oko vožnje, jer je rekao da će dozvolu uramiti, i u auto neće sesti kao vozač u životu, toliko mu se smučilo.
Da nije bilo mene, on posle obuke ne bi ni polagao, jer mu se ideja da bude vozač uopšte nije dopala. Iako je, kada sam ga pitala da li bi da polaže vozački ispit, oduševljeno rekao da hoće. Ali ja nisam dozvolila da odustane, nego sam insistirala da izlazi na polaganje 100 puta i padne, 101 put će položiti. I uspeo je. Nije srećan, samo je odahnuo, jer je skinuo mene s nevnog reda.
![]()
Pa onda bih mogla i da se pohvalim da ja sa velikim detetom nemam sekiracije.Naročito oko vožnje, jer je rekao da će dozvolu uramiti, i u auto neće sesti kao vozač u životu, toliko mu se smučilo.
![]()

al mi nije jasno..

Izem ti život devet dana bez Foruma!
Čik probaj bez piva!

Sutra se vracam kuci
Pohvalicu se time da idem da se odmorim od odmora![]()
Gde ti je kuca? Definisi.
Meni odmor u Srbiji maksimum 3 dana prija, onda je vec smor teski.![]()

spremi se ..pokupicu te kad prolazim kroz Bg ...idemo na aerodrom i zatim pichimo za Vegas pa u Hotel
sa najboljom poslugom i klimom ...bices moja srecna zvezdica 
Ma gde u onoj gužvi možeš fino da se provedeš. Više se hvališ da si bila tamo, nego što je bio neki provod.......Bila u Veneciji za vikend...i divno se provela![]()
Ma gde u onoj gužvi možeš fino da se provedeš. Više se hvališ da si bila tamo, nego što je bio neki provod.......![]()
spameru...ja sam se stvarno lepo provela 
Ja spamer?!! Svašta! Držim se teme ko pijan plota, evo pitaj sve prisutne na forumu.spameru...ja sam se stvarno lepo provela
![]()

Ajmo to malo konkretnije.hvalim se![]()

Legla plata...sve djuture oko 5 soma jevra. Nije lose.![]()
![]()