LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
@tema
imala sam divan dan uprkos kisi ,u inat kisi sam se isfenirala i bogami isplatilo se
imala sam divan dan uprkos kisi ,u inat kisi sam se isfenirala i bogami isplatilo se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sad mogu 

HundA sad da se pohvalim - jos kad bi Mileva procitala da joj srce bude puno
Izveo mm preksinoc Hunda u setnju oko pola 1 u noc, i taman prelazio ulicu da se penje ka zgradi, kad pravo na njega ide policijski dzip sa zatamnjenim staklima i zaustavi se ispred njega
MM bas pomislja - e je.bote sad ce da mi jedu gov.na za kuce (posto su novi propisi mnogo rigorizni) i spremio se za obracun, kad oni otvaraju prozor
Dobro vece
Dobro vece
Je li to malinoa
Jeste
Jao kaki je pas, au sto je dobar, vidi ga Mile kakav je, da ti znas kako je to zustar, mocan pas.... a gde si ga nabavio, psoto si ga platio....
I tako ti moj muz razveze s njima pricu o Hundu, Hund pobira plauze gde god se pojavi medju ljudima koji poznaju malinoe

Pojela sam dve bonzite ali nisu bile obicne imale su roze ambalazu![]()

nije da se hvalim,ali ne znam gde da napisem `aktivnost`
danas smo moj sin i ja vrlo pomogli (free) u nekim kucnim poslovima jednoj baki,komsinici, koja je svojom gluposcu izgubila stan,a ima malu penziju i ne moze da plati pomoc
volim kad sam humana,to me ispunjava.srce mi je ovoliko![]()

Definitivno nemam giht.![]()
![]()
![]()
super! znaci ne moras da se odrices klope i pica
a sta imas?

...sto je veoma bitno.![]()
E, to ne znam...misterija. Sledeci termin kod doktora u novembru, pa cemo videti sta i kako dalje.
znaci za sada imas samo otecen palac![]()
Definitivno nemam giht.![]()
![]()
![]()

Ma jok...u zadnje vreme nemam tegobe nikakve. Ali to ume odjednom da se pojavi, bez ikakvog povoda. I ne otekne mi palac, nego stopalo ili zglob.![]()
...preneću ti iskustva 2 moja prijatelja...prvom su oticala stopala i zglobovi jer je imao probleme sa bubrezima ( nešto vezano za vodu u organizmu )...dok je drugi spašen u poslednjem trenutku, jer se otok proširio na kolena, butine i došao do stomaka ( izgledao kao trudnica pred porođaj ), a ispostavilo se da mu je pad imuniteta "probudio" koksaki virus koji je napao bubrege ( i još nešto ) pa su mu, bukvalno, iz probušenog stomaka izvadili 3 "lavora" vode, koja samo što nije dospela u pluća...