Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala smokvici i Marini...no..moram "preživeti" prvo Sajam knjiga i još par mesta po Bg gde se poete interaktivno druže :))

Ovaj oktobar je veoma naporan po dogadjajima ( mislim sve je jako lepo, ali puno energije odlazi )

Koji Sam jà profajler bre
Ako vam je potrebna procena Neke osobe, mladozenje pred udaju, poslovnih partnera, musterije samo me pozovite
100€ procena, vracam pare ako pogresim :D

maco...el ti se javlja, misssim:KAD tju se udajem..el sa nekim bogatim( mora da bude-nateraj ga svojim suftilnim mislima..utičiii ženo, za moju dobrobit) :hahaha:

Nešto sam tražila na kompu i naletim na slike mm od prošlog leta, kad su se bajkeri slikali za njihov kalendar sa svojim gvozdenim ljubimcima.

A pošto nemam pojma gde bi je drugo okačila, evo ovde ću da se hvalim kako je mm još uvek dasa i pored svojih 50 godinica...:zaljubljena:

Pogledajte prilog 207775

I naravno, prste dalje ovo je privatno vlasništvo :mrgreen:

:eek:
i ti se na ovo zuljas svake noci???
:worth:

Nešto sam tražila na kompu i naletim na slike mm od prošlog leta, kad su se bajkeri slikali za njihov kalendar sa svojim gvozdenim ljubimcima.

A pošto nemam pojma gde bi je drugo okačila, evo ovde ću da se hvalim kako je mm još uvek dasa i pored svojih 50 godinica...:zaljubljena:

Pogledajte prilog 207775

I naravno, prste dalje ovo je privatno vlasništvo :mrgreen:

...hvali se, hvali nego sta....:D
...i jeste, svaka mu cast, tanam se nekako nadoveza na pricu o onim muskarcima koji se opuste kad se ozene,
eto primera da se svi ne opustaju, i to je bas za svaku pohvalu, a mnogi maladji bi mogli da se postide....
...pravo za gospodina muza:)

Hvala Affro :rumenko:

Genetika je čudo, a bogme ni ja nisam od onih domačica koja samo nešto kuvaju i mese i nutkaju ukućanje svaki čas... zna se kad su obroci, a za između imaju voća...
Iako svi jedemo kao termiti, niko nije ono odistinski debeo, jer se svi dosta i krećemo (osim mene, ja sam se malo ulenjila)

Hvala Affro :rumenko:

Genetika je čudo, a bogme ni ja nisam od onih domačica koja samo nešto kuvaju i mese i nutkaju ukućanje svaki čas... zna se kad su obroci, a za između imaju voća...
Iako svi jedemo kao termiti, niko nije ono odistinski debeo, jer se svi dosta i krećemo (osim mene, ja sam se malo ulenjila)

....naravno da genetika ima svoga uticaja, ali da niste dinamicni dzaba bi vam bilo od te genetike....a ti si bre taman
kako treba....bar meni, a i secam se da si komentarisala da je gospodin muz pominjao kako si mu tek sad po jus-u:heart:,
zato uzivaj....al ne preteruj bas:)

U petak idem na veceru u restoran Jezero na Adi, moj dobavljac organizuje veceru - Vece sa Ivanom Ivanovicem i zaposlenima .....
I inace volim Ivanovica i njegov humor, bas se radujem
A pre toga posle posla nas kolega vodi na pice u neki fensi kafic, da i ja vidim malo sveta

maco...el ti se javlja, misssim:KAD tju se udajem..el sa nekim bogatim( mora da bude-nateraj ga svojim suftilnim mislima..utičiii ženo, za moju dobrobit) :hahaha:

zeno pa ne predvidjam sudbinu nego ti iz prvog kazem otpilike cemu mozes da se nadas od osobe
i kad mi ne veruju obozavam posle da kazem "je l sam ti rekla" :mrgreen:
mada i to za sudbinu bih mogla da probam,jer imam neko zakrzljalo sesto culo :lol:

Hvala
a194.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back