Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...danas dobila cvece od moj muz...msm tela sam u nessvest da padnem,jos usisao sobu i izbrisao prasinu bolje nego ja...e necu da ga menjam a taman sam bila blizu...mada treba biti oprezan:lol:

...danas dobila cvece od moj muz...msm tela sam u nessvest da padnem,jos usisao sobu i izbrisao prasinu bolje nego ja...e necu da ga menjam a taman sam bila blizu...mada treba biti oprezan:lol:

...sad bi ti neke rekle: Zgrešio nešto siroma' ....:lol:

Mene cveće uvek razveseli....

hmmm, i ovaj moj se nešto podobrio, iseckao mi 4 velika struka praziluka za večeru, da napravim omlete sa time. pa posle još pomagao da operem posuđe...
i povrh svega se još ponudio da sutra spremi deo ručka... :eek:

Samo što ja znam da nije ništa zgrešio, već očekuje "nagradu" za uloženi trud ( i kako sad da mu ne dam kad je bio fin :lol:)

:*************

Da učim redovno gdje bi mi bio kraj... sve u zadnji čas...
Mada, s obzirom na razne traume koje sam doživjela u prethodna 2 mjeseca... drago mi je što sam uspjela položiti 3 ispita... i upisati 3. godinu...
Dokazala sam sebi da sam jača od bilo kakvih nepovoljnih situacija i da mogu šta hoću (osim da napokon omršavim zeru) :mrgreen:

Hvala svima na repkama, da ne odgovaram pojedinačno :heart:

Poslednja izmena:
Jezik pregrizla... pu pu pu... :mrgreen:
Meni to znalo nekad da krvari, ali nikad me nije bolelo... i juče me drugarica pita jel imaš? Ja kao ma ne... i danas mi đavo ne da mira, uzmem ogledalo, kad ono nešto ko kuglica... pi mamu im i šuljevima...:evil:

Jel to može da nestane samo od sebe?

Eh... te čari trudnoće...:whistling::mrgreen::lol:
Ih sad' mužitj kad' navali na analni :heart:

Vi muškarci ste stvarno pravljeni po kalupu... sramota me i reći šta me muž zeza kad mu to pomenem...:rumenko::lol::mrgreen:

Čime?:rumenko:

Nemam ja pojma jesam li imala ili ne... ali nikad me nije bolelo, ni sad... a pričaju kako to boli... :confused:
Čitav život jedem ljuto, ali problema sa tim imala nisam...

..vidi u apoteci sta mozes ti kao trudnica da koristis, peri se posle svake stolice mlakom nikako vrucom vodom, i izbegni malo
to ljuto....ljuta hrana kako udje u organizam tako ljuta i izadje, pa ako ti je bilo ljuto dok si jela, bice i kad imas stolicu....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back