Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma ja to imam obicaj da kazem, posto sam inace dusevno bice i materijalno mi je manje bitno..
al za duhovnu ravnotezu nema niceg bolje od punih ruku para..:D
ja svoje sama zaradjujem, oduvek..al mi je osmeh uvek trazvuce kad su mi ruke pune sopstvene zarade..ko najgoroj sponzorusi :rumenko:

e, ja sam primjetila i jedan drugi...simptom;
sto ih je vise to mi teze da se od njih rastanem...
sindrom Baje Patka? :lol:

Dobila sam novi telefon a nisam ga ni tražila....
I treba mi manje od 5 (slovima: pet) minuta da otkucam jednu porukicu, onako-ni kratku, ni dugačku...:think:

P.S. Hvalim se ovim drugim...:mrgreen:

Poslednja izmena:
:prstic:
pa, kad sve neki fini ljudi oko mene, kulturni, gospoda, vole da pomognu...da pridrze i tako to :malav:
lekari, sta da ti pricam, sve znas i bolje od mene :lol:

...znam, sestro, sve znam...:roll:

Ne "podaj" se ipak previše doktorima. Samo koliko treba-molim Vas, skinite se do pola...Ti-do pola...Molim vas, raširite noge i opustite se...Ti-raširi i opusti se...Ne radi ništa više nego što traže! Sujetni su, hoće da se deru na takve pacijentkinje!:mrgreen:
Mi doktorčice smo malo finije.Pažnju više obraćamo na palpaciju...:rumenko:

Ne "podaj" se ipak previše doktorima. Samo koliko treba-molim Vas, skinite se do pola...Ti-do pola...Molim vas, raširite noge i opustite se...Ti-raširi i opusti se...Ne radi ništa više nego što traže! Sujetni su, hoće da se deru na takve pacijentkinje!:mrgreen:
i prepisujete per os bar tri puta na dan :rotf:
p.s. inace, na mene se doktori uglavnom brecnu tipa "kad sam rekao da se skinete da vas poslusam, nisam mislio na gace!"

И ја сам фин...Прво кренем палпаторно...:)

je je jeeeeeeeeeeeee :D
bash sam se iznenadila, ja otishla do bankomata da proverim stanje jer nemam pojma koliko imam na rachunu, sicu neku :confused: pa kad legne platica da znam koliko je para leglo..
kad ono :eek:
josh sunce pichi u bankomat, nish se ne vidi, a ja se zalepila za ekran :lol:

Hahahaha, e luda si :lol:
Nama doslo do neke greske u sistemu pa plata nije stigla u petak, kad je trebala, vec je tek otisla sa firminog racuna u petak. A ludilo bude jos vece, nama su rekli da ce tek izaci danas, a stici sutra ili u sredu :zcepanje: znaci opste ludilo :aha:
Tako da sam se i ja obradovala jutros, online banking uzdravlje :mrgreen: :zurka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back