Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
takoe kockice, pod uslovom da to "malo" imaš ili naleti :(

nisam više plavuša...sada sam karameluša..preeeleeepa boja, ja zadovoljna kako moja kosa reaguje ..blista sva....a lice je dobilo toplinu :)
vako slično ali nije toliko bakarna

healthy-hair2.jpg

......aaaaaaaaaaaa....Tolka kakva lepa boja....koja je to, mada na mojoj kosi nema sanse da bude takva....a upravo bih to volela:(
......ajde napisi koju si boju uzela????

Afro moja je kosa bila sasvim plava...jaaako svetla pa dobih tu nijansu iako su mi svi govorili da će biti jako tamno...naravno NIJE
ti si skroz tamne kose i mislim da bi ovom bojom dobila karamel čokoladni preliv sasvim fin..mada tek iz drugog puta pravu nijansu; boja je Wellaton...bilo koju da nadješ ( deluje na kutijama kao da nije ista boja ..no-isto je)

http://www.drogeriemartina.cz/vlasova-kosmetika/wellaton-874-caramel-chocolate,1025850.html
x000083_p1.jpg
i

Poslednja izmena:
Afro moja je kosa bila sasvim plava...jaaako svetla pa dobih tu nijansu iako su mi svi govorili da će biti jako tamno...naravno NIJE
ti si skroz tamne kose i mislim da bi ovom bojom dobila karamel čokoladni preliv sasvim fin; boja je Wellaton...bilo koju da nadješ ( crvena ili bela kutija..isto je)

http://www.drogeriemartina.cz/vlasova-kosmetika/wellaton-874-caramel-chocolate,1025850.html
x000083_p1.jpg
i

...nisam vise, sad sam nesto smedjkasta...a farbala se zlatno plavom bojom....:I
...i to mi je jos tamno, ja bih tako nesto svetlije, moracu da vidim sa mojom frizerkom
koju bi ustvari boju trebala da uzmem da bi dobila tu nijansu...i bas cu da joj pokazem
ovu sliku, pa da cujem njeno misljenje ima li sanse....
....hvala:zag:

ti si skroz tamne kose i mislim da bi ovom bojom dobila karamel čokoladni preliv sasvim fin; boja je Wellaton...bilo koju da nadješ ( deluje na kutijama kao da nije ista boja ..no-isto je)

x000083_p1.jpg
i

tolka,to ispadaju dve razlicite boje,ova sa kracom kosom je na crveno,a ova sa duzom na plavo.ta druga mi se bas jako svidja.jesi li cula,jel ostecuju jako kosu?

tolka,to ispadaju dve razlicite boje,ova sa kracom kosom je na crveno,a ova sa duzom na plavo.ta druga mi se bas jako svidja.jesi li cula,jel ostecuju jako kosu?

@ smokvice ISTA je boja, 8/74 caramel čokoldna...ove su boje jako dobre i kvalitetnne, cena je povoljna..probal sam i Lorealove...samo sam duplo više dala novca :( ...na svelu podlogu kose se dobija tek naznaka bakra..više karamela..ma skroz boja prelepa
mada jurim ovu lorealovu
677922.jpg

za afro...vidi ovo .) mislim da bi ti karamel čokoladni savršeno stajao
l

a za sve je " KRIVA" marinc čija mi se boja kose jako dopada...
lice mi je prelepu toplinu dobilo jer ja imam žutih pigmenata

Poslednja izmena:
@ smokvice ISTA je boja, 8/74 caramel čokoldna...ove su boje jako dobre i kvalitetnne, cena je povoljna..probal sam i Lorealove...samo sam duplo više dala novca :( ...na svelu podlogu kose se dobija tek naznaka bakra..više karamela..ma skroz boja prelepa
mada jurim ovu lorealovu
677922.jpg

za afro...vidi ovo .) mislim da bi ti karamel čokoladni savršeno stajao
l

a za sve je " KRIVA" marinc čija mi se boja kose jako dopada...
lice mi je prelepu toplinu dobilo jer ja imam žutih pigmenata

....jaaaaaaaaaaoooooooooo Tolka bas tu boju bi ja i htela....aalll ne moze nikako da dadjem do toga..:(((((((
....predivna ti je boja....i sad sam ljubomorna:rumenko:

....jaaaaaaaaaaoooooooooo Tolka bas tu boju bi ja i htela....aalll ne moze nikako da dadjem do toga..:(((((((
....predivna ti je boja....i sad sam ljubomorna:rumenko:

dobićeš je sa onom čokoladnom gore u crvenom pakovanju GARANT!..Mislim da će tvoja nijansa biti još lepša..tamnija .toplija, a za tvoje lice ima da bude BUM :) :)

PS nisam to ja na slici poslednjij...mjok...moja kosica je tanana nije tako bujna

evo nadjoh , ovako...veoma slična

7d707c7218f5237c357127a9d16502db.jpg

Poslednja izmena:
...ima da nosim komp kod frizerke i da joj pokazem boju...ako ne bude takva ima da se besim, pa ja vec vise od
godinu dana pokusavam da dodjem do te boje...sad je ona vec onako smedjaksto cokoladna, samo ja necu to,
hocu tako svetlije kao ta onoj gornjoj slici...pa ako mi ne bude stajalo, lako je prefarbati....

...ima da nosim komp kod frizerke i da joj pokazem boju...ako ne bude takva ima da se besim, pa ja vec vise od
godinu dana pokusavam da dodjem do te boje...sad je ona vec onako smedjaksto cokoladna, samo ja necu to,
hocu tako svetlije kao ta onoj gornjoj slici...pa ako mi ne bude stajalo, lako je prefarbati....

ponesi laptop kod nje i pokaži šta hoćeš :))))

Daj nadji mi sliku neke lepe bob frizure :D
Onda ces moci da se pohvalis da si drugarice pomogla da izabere novu frizuru :mrgreen: :zag:

.....axaxaxaxaxa....ajde potrudicu se malo, pa ti posaljem sliku u toku dana, mada je za te frizurice'
Jeka najbolji majstor..i jos bolje da ti pronadje tacno frizuru koja odgovara tvom liku...:)

.....al' ja bih da se pohvalim da sam dobila posao, eeeeeee...to bi me bas usrecilo i sve bih vas udavila
pricom o tome...a mozda i bude uskoro...saljite pozitivnu energiju...:D

.....axaxaxaxaxa....ajde potrudicu se malo, pa ti posaljem sliku u toku dana, mada je za te frizurice'
Jeka najbolji majstor..i jos bolje da ti pronadje tacno frizuru koja odgovara tvom liku...:)

.....al' ja bih da se pohvalim da sam dobila posao, eeeeeee...to bi me bas usrecilo i sve bih vas udavila
pricom o tome...a mozda i bude uskoro...saljite pozitivnu energiju...:D

Onda eto posao i za jeku i za tebe :mrgreen: treba da smislim to sto pre, inace cu se samo opet osisati na kratko :aha: :sad2:
Drzim fige za posao i saljem pozitivnu energijuuu... :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back