Tusenfryd
Poznat
- Poruka
- 7.674
Čičak, čestitam!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Decak je!![]()

cestitkeeeee
koliko si mlada moci ces i fudbalski tim da izrodis![]()

Decak je!![]()

uh bas sam nervozna... 
Cicak cestitke i od mene
Kod mene jos 27h do unapredjenjauh bas sam nervozna...
![]()
Zar ti ne rece da si unapredjena vec? I sto bas 27h?

Potpisala sam ja sve, ali dobijam oficijelni papir natrag, dodeljen od CEOa firme na firminom Sommerball-u sutra u Nemackoj![]()
![]()

A jes jes...spomenula si bila i taj Ball. Pa fino bas...uzivaj...cestitam.![]()

mislim ok znam da imam ogroman minus koji mogu na njoj napraviti... i sta? 
Pa kad si zaboravan
Elem i ja dobih MasterCard ali ne kapiram kako funkcionisemislim ok znam da imam ogroman minus koji mogu na njoj napraviti... i sta?
![]()

Burde?Okrenula novi list. Ponosna na samu sebe.

moram kad dodjem kuci da omogucim i Online Banking i sa tom karticom 
Hehe, vala bas... volela bih da sam i ja zaboravna
Ok znaci to je bukvalno 2gi racun koji moras da platis sledecom platom, sam to ok razumela?!
Ja sam karticom platila suprugu let MasterCardom... aaa sad vidim... vidi stvarno nema ga u Online Bankingu![]()
Eto za sad racun Master Carda je 110 Evramoram kad dodjem kuci da omogucim i Online Banking i sa tom karticom
uh ovo je super
![]()

Kazem ti, nekad je sasvim korisno.
Racun sa kreditne kartice ti se obracuna jednom mesecno. Znaci sve sto si u tom periodu kupila i platila sa karticom ti dodje djuture i skine ti se sa racuna (naravno, pod uslovom da je racun pokriven). Kad bas zaglavis u g*vna, mozes da otplatis racun u ratama (pod uslovom da je tvoja kartica omogucena za to...jer nisu sve, kod nekih toga nema). Ali nadam se da dotle neces dogurati.![]()

), pa malu vodi na Prater (Riesenrad sam kosta citavo bogatstvo
dobro ne bas cela ali ostadoh na malo

Ma kakviiii...
Nego mi sad bila tu moja ljubav mala aka cerkica, majka i ocuh... pa onda kupila majci tasnu za rodjendan (naravno izabrala je najskuplju), pa malu vodi na Prater (Riesenrad sam kosta citavo bogatstvo
), pa u Tiergarten Schönbrunn, pa u igraonice, pa ovo pa ono i ode mi plata bre
![]()
dobro ne bas cela ali ostadoh na malo
![]()
Taman ce mi sad lepo doci da dignem malo para sa ovog racuna pa nek mi se obracuna sledeci mesec bas me briga, onda vec stize sledeca plata![]()

Samo lagano, mojne da preforsiras...vidis mene kako sam nebazdaren (i racuni od marta, aprila, maja itd. nisu bili mnogo bolji od ovog zadnjeg).
Ma da...a uskoro ce i Weihnachtsgeld...to ce da nas iscupa skroz.![]()
a kolko ja znam... cek cek... da 100% nemam drugih izdataka do kraja meseca 
ma znas staaa... necu dizem nista! Ako uspemo i bez toga super, bolje i na 0 nego 200 evra u minusu 

Ma sta je 200 evraa kolko ja znam... cek cek... da 100% nemam drugih izdataka do kraja meseca
A mozda i uspem bez tih 200ma znas staaa... necu dizem nista! Ako uspemo i bez toga super, bolje i na 0 nego 200 evra u minusu
Eh da Weihnachtsgeld... ali to je tek krajem Novembraja dobijam jos veci dozvoljeni minus sa sledecom platom, koji cu i da prihvatim jer imam odmor od 24. Okt i idem za Srbiju a tamo nisam cicija
![]()