Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
videcemo kako ce sad u srednjoj
ovo je apsolutnonjegov trud, po meni minimalan, ali pozdravljam svaku posteno dobijenu ocenu-na znanje, na pricu, na snalazljivost....

samo se plasim kako ce biti dogodine kad bude morao da uci i likovno i muzicko i jos neke predmete koje je do sada ladno nekako premuntavao....
ono sto je stvano kvalitetno radio su matematika, srpski, engleski i hemija

da bi se dobilo opste obrazovanje a ne da bi iz skole izasao kulturni debil....
obaska sto ovi predmeti koje pominjes mozda budu poslednji tracak neceg drugacijeg u zivotu tog deteta dok ga se ne docepaju korporacije/firme/rodieljska ocekivanja i tako to...
to samo roditelji mogu deci da prenesu da postoje "glupe" i "pametne" oblasti - to je vasa greska...

ni slucajno
deca su licnosti sa interesovanjima koja mogu i cesto jesu potpuno raylicita od interesovanja roditelja
i ne treba gusiti tu različitost
nasprotiv, treba ih podržavati u tome da se na najbolji mogući način iskažu u oneme što vole zašta su prosto rečeno predodređeni

ne pistoje glupi i pametni predmeti
ne postoje ni glupi i pametni nastavnici

postoje jednostavno premeti koji ne dozvoljavaju guranje nejasnoća pod tepih...što se ne plati na mosti plaz+ti se na ćupriji
konkretno ako nekome recimo u drugom razredu osnovne nije jasno rešavanje jednačine i ako prođe taj deo matematike a da to ne nauči...šta dalje može da bude od tog deteta u matematici kad se te jednačine uvek raade...
isto i sa jezicima i prirodnim naukama

treba naravno radi opšte kulture dete sve da uči
ali
predmete o kojima sam pisala jednostavno mora da radi redovno jer drugaciji način učenja jednostavno tu ne daje rezultete

Prvi put ovog leta sam obukla kratku suknju... mini... iako sam bela kao sir i imam celulita tone... svi koji su me sreli su mi rekli da izgledam extra... i da češće nosim suknje... pogotovo kratke... :rumenko: (e sad 'de su im oči bile, ja ne znam:confused:)

Poslednji dan skolske godine...Nije kako sam zelela ali je onako kako sam ocekivala. Imam dva vrlodobra gimnazijalca, bivsa vukovca i jednu odlicnu osnovku. Ne znam da li je za pohvaliti se ali ne zalim se.
O nekim drugim stvarima na temu hvalisanja nema sanse reci bilo sta. Mnogo rada, brige, truda, stresa a malo vidljivih rezultata...

da li se hvalim ili pretim ili vas pripremam uglavnom flasa rosé-a je otvorena,ja zasela,pile ce da se naradi ujutro,a vi ste ionako nayebali veceras :mrgreen:
nadam se da ce biti zanimljivog drustva,inace cu da odem da lupetam na fb

da li se hvalim ili pretim ili vas pripremam uglavnom flasa rosé-a je otvorena,ja zasela,pile ce da se naradi ujutro,a vi ste ionako nayebali veceras :mrgreen:
nadam se da ce biti zanimljivog drustva,inace cu da odem da lupetam na fb

...da li da se pohvalim - ja ću otvoriti neki Shardonay (Rose ne volEm) pa ću da prošetam po dvorištu VB!

...kao sam očistila kuhinju...a tek kupatilo...Neotkrivena čistačica u meni leži...:zper:

P.S. Da li će mi rejting zbog uvreženog mišljenja na Forumu o meni kao snobici koja ne zna da drži metlu i varjaču, opasti??!
Onda sam se šalila!!! Nisam čistila! :mrgreen:

...šta??! Ja čišćenje kuće najviše volim! Kakav odmor za mozak!

P.S. Naročito kad dođem sa dežurstva...tad sam u manijačnom stanju i to mi dođe kao odmor! Čistim za Sofijom, gunđam u sebi: Vidi kako je ovo kao mačka repom obrisala, slušam ZČ(:mrgreen:) i pijem guaranu...Te tri stvari , inače, nikad u normalnom stanju ne kombinujem...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back