Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas mi je bio poslednji cas sa 5-acima, posto sledeci petak prave zurku. I, da ih ne bih cimala puno, ja im dam za zadatak da nesto crtaju i boje. Vidim ja, skupili se svi, i skontam da prave nesto razrednom. Pisem ja moje, oni njihovo, zvoni, a ja dobijem srce sa cveticima "za najbolju nastavnicu ikad" svu ispotpisivanu, i svako se potpisao 2-om bojom. Srca...
edit: kako koje odeljenje ide, pokloni mi slicnu sitnicu, srecna sam zbog toga mnogo.

e najzad da i mene jednom bog pogleda.

ne znam sta mi bi danas,krenula do prodavnice tip top sredjena,nova haljina,bele cipele na stiklu,bela tasnica...jos malo ko mlada

i sretnem tipa iz proslosti koji me je jako povredio i kome to jos uvek naravno nisam oprostila.
on meni,jao kako dobro izgledas,a ja njemu,pa kako si se to smanjio i sto si se tako usukao:mrgreen:
pozvao me je na kafu,ali sam ja naravno zurila:whistling:

strasno je sto su prosle godine,a ja jos to nisam prevazisla,ali ovo mi je danas tako prijalo
da mogu sama bih sebe izljubila:klap:

zaboravih da kazem da je moje do prodavnice samo u trenerici,na kojoj mi se tur obesio i u starim farkama

Poslednja izmena:
nama je prosle godine jedan rekao: "do jaja!"
i tu smo se iskrivili od smeha,
ali cerka i ja smo na kraju umrle od smeha kad smo videla mog muza da mu objasnjava sto na engleskom, sto rukama i nogama, sta to znaci :lol:

umrecu od srece
vec sam se spakovala :lol:
najlepse je kad te ovako nesto tresne a da ni ne sanjas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back