Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisam jela povrce u velikoj kolicini i setala sam 55 minuta od hotela jugoslavija

znam dobro je jesti povrce i jedem ga ali danas sam rizikovala
Čuvaj se krastavaca
crazy-1.gif

Mnogo mi je lepa kosa ovako pravo isfenirana :aha: I, njuš, njuš, baš dobro mirišem... :heart:

I večeras me jedan divan dečko izvodi u bioskop da gledamo "Pirate sa Kariba" koje prosto obožavam! :zaljubljena:

Malopre sam kupila jako slatko haljinče bez isprobavanja i sviđa mi se kako mi stoji. :manikir:

Eto, završila sam za sad. :)

Žena kojoj sam otvorila bolovanje da bi pazila na nepokretnu majku usljed ICV-a (moždanog udara) i čija je majka danas otišla na banjsko liječenje, te smo joj danas i zatvorili bolovanje na dg anksioz.-depresivnog poremećaja jer na njegu člana porodice može dobiti samo 2 sedmice rekla - Hvala, stvarno ste divni - kroz par suza i plačnim glasom ... Svi koji su me popreko gledali što sam pomogla ženi zaćutali su ...
I nije tako teško učiniti pravu stvar ...

Žena kojoj sam otvorila bolovanje da bi pazila na nepokretnu majku usljed ICV-a (moždanog udara) i čija je majka danas otišla na banjsko liječenje, te smo joj danas i zatvorili bolovanje na dg anksioz.-depresivnog poremećaja jer na njegu člana porodice može dobiti samo 2 sedmice rekla - Hvala, stvarno ste divni - kroz par suza i plačnim glasom ... Svi koji su me popreko gledali što sam pomogla ženi zaćutali su ...
I nije tako teško učiniti pravu stvar ...

...a bombonjeru i 200g kafe ne prijavljuješ??!:lol:

Crna Danijela, sad kad osuju ovi ovde paljbu...Samo da ne vide post ovi sa Politike....:confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back