Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ti si drumski manijak!:mrgreen:

...dobro je da sam samo drumski...:)

Mene zanima jedno... jesi morao potplaćivati da "zaborave" ili su stvarno zaboravili?

Meni su stvarno zaboravili... mislim od avgusta... može stići svaki dan...:confused:

...imao sam "srecce"...:whistling:

@Muerte
Tebe su trebali odma' u 'aps da vode jer se nećeš smiriti dok ne pokupiš nekog.:evil:

Al' zato mojoj koleginici sa raspalim jugićem naplate 5.000 dinara jer je vozila 61km! Mater im!:besna:

...OvO je gore nego kazna po novom zakonu...:lol:

ĆiĆak,imaćeš vremena da kuckaš po Forumu iz ćuze do mile volje!

Ma mene džukele uhvatile za pojas... mamu im... :lol::mrgreen:

Najžalije mi bude kad uhvate mene(do sad nisu pisane kazne:whistling: za to)ili nekog drugog za npr. 55 km/h... i hoće da pišu... uvek zažalim što nisam vozila 255 pa da bar ima zašta da mi piše...:mrgreen::lol: -srećom još nemam takvih... ali za svaki slučaj vozim brže, ako završim u ćuzi da znam zašto... a ne ko baba neka... da se sramotim... :lol: među robijašima...:mrgreen:
Zamisli dođeš u ćuzu i pitaju te zašto si stigla... a tii kažeš,"Pa vozila sam 5 km preko ograničenja":eek: :rumenko::rumenko::rumenko::rumenko:

Super.:)
Igraces se jedno sedam dana kao sto se i deca igraju sa novom igrackom i toliko. Mi smo tri noci picili tenis, i sad ne mogu nesto da se setim kada smo ga poslednji put koristili.

Nisi dovoljno motivisana. ;)
Tenis jos ni probao nisam. A kupio sam i onu "Let´s dance 2" igricu...45 pesama, igras, divljas, ma sou program, upisali smo se sinoc. :zcepanje:

Sad komsike kad vide kako umem da plesem, bice svega... :mrgreen:

Samo napred Beer, ja ipak preferiram tenis sa reketom i na terenu...igrajuci Wii sam tako razlepila ruku o stolicu, da sam plakala dva dana, a takvu povredu za 20 godina koliko igram tenis nisam imala:lol::lol:

Pa bre, pise ti lepo da raskrcis prvo sve oko sebe, pa da se tek onda razbacas i razmases. :mrgreen: Ja sklonim sve sto je u blizini, pa onda picim. :lol: Imam upalo misica je*ote...sou program. :eek: :zcepanje:

Tenis na terenu? Pre sam igrao svaki vikend...sad samo s´vremena na vreme...nazalost.

Kupi "Let´s dance 2"... ;)

Nego, da se vratimo temi...rodjendanski poklon, koji sam juce dobio od kuma. Kume, svaka ti dala. :mrgreen:

:cool:

Geschenk 003_1.JPG

Samo napred Beer, ja ipak preferiram tenis sa reketom i na terenu...igrajuci Wii sam tako razlepila ruku o stolicu, da sam plakala dva dana, a takvu povredu za 20 godina koliko igram tenis nisam imala:lol::lol:
Ja sam igrajući bejzbol na Wii Sports odvalio rukom u sto a zapeo sam kao sivonja da udarim onu lopticu palicom i istrčim ponosno home-run, čini mi se kao da me i dan danas boli zglob od prsta posle 4 meseca :/
Zato sam se prebacio na golf :) tu treba osećaj, nije ni tenis loš, i kuglanje :)))

Ja sam igrajući bejzbol na Wii Sports odvalio rukom u sto a zapeo sam kao sivonja da udarim onu lopticu palicom i istrčim ponosno home-run, čini mi se kao da me i dan danas boli zglob od prsta posle 4 meseca :/
Zato sam se prebacio na golf :) tu treba osećaj, nije ni tenis loš, i kuglanje :)))

Znam o cemu pricas, tako da verujem da i ti razumes moje iskustvo...drala sam se kao looda bukvalno i trcala po sobi. A otok i plavilo da ti ne pricam.:sad2:

Bejzbol je ludilo tesko. Igrao sam sa cerkom juce...bilo kriticno...mislim, samo sam gledao ko ce od nas prvi da srusi nesto...zamahivali smo kao sivonje.

Moja omiljena za sad je ipak basket...bacam trojke kao popi*deo, ali jos nisam uspeo vise od 22 poena, majku mu. Tu sam navukao upalu misica...mnogo jako. :worth: :mrgreen:

Ajd ja da se pohvalim sad: izigravam hobotnicu citavo pre podne. Jednom rukom prostirem posteljinu, drugom kuvam detetu rucak a trecom forumasim:roll:
Sta je tu za pohvalu? Pa to sto sam uspela da prospem pola solje caja na I phone, i sto jos uvek ne znam dal' voli nanu ili ne? :dash::dash::dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back