Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
QQ, zar ima tako dugih brakova:smajlikojisesnevericomkrstiineverujesvojimocimastapise:

Tema@
danas je bas prijatno u virtuelnoj Birtiji gde sam najcesce:)
EL ti misiš da se ja zekim?!:zcepanje:Pa de ti ziviš,ima u Srbiji viš šta radi besparica,kriza i otopljenje na globalnom nivou!!!Ja sam bre žena duševna i zato sam sa mojom jačom polovinom toliko u braku,a biću i još dok nas ne rastave dušmani:per::zper::mrgreen:

...putujem...Italija prvi deo....
e142.gif

Rekla sam da me cveće nervira... a ipak mi beše drago... :rumenko:

Prvo, ovo sa crvenim srcem(i najlepše:mrgreen:) je od tate... :heart:
Drugo, ovaj lepi rozi cvet(ne znam mu ime:lol:) je od svekra...
Treći, vešto podvaljen od strane svekija, u deverovo ime...:rotf: prevod: otišli do svekija, kad vidimo deverov auto, kaže mm:"E ebi ga, ja zaboravio ______(deverovoj ženi) kupiti cveće." ja rekoh:"Ma daj joj moj, eno mi već pun gepek cveća, šta će mi." i tako mi ponesosmo moj cvet da pošalje snaji... ;) ušli u kuću, pozdravljamo se... dajemo svekiju cvet... i vidim ja dever nije ništa uzeo... (iskreno, mene za to baš briga)... tek vidiš sveki doleće sa ovim crvenim cvećem i viče:"Čičak, evo od ____(deverovo ime) cvet." :mrgreen:
Kad nismo popadali od smeha svi...:rotf::rotf::rotf:
Suzdržali smo se... ali smo zato mm i ja kad smo došli kući se odvalili...:zcepanje: kaže mm:"Jesi videla mamu, toliko je suptilna, niko nije skontao.":rotf::rotf::rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back