Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
Savrseno radim francuski manikir (ne sebi, drugima) 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da se pofalim da otvaram dvanaesto pivo danas- Bruka i sramota da slikam i stavim sliku, moizete da mi verujete na rec.![]()
![]()
Da se pofalim da otvaram dvanaesto pivo danas- Bruka i sramota da slikam i stavim sliku, moizete da mi verujete na rec.![]()
![]()

Muškarci znaju zašto![]()
![]()

Imam veštačku vilicu (ostavila mi baba u testamentu), pa ne hajem.To nije dobro za zube![]()

....sama iz 5-og puta uspela da prebacim slike sa telefona na komp...vazno
je da jesam, i da mi niko nije pomogao...a, hocu li se sledeci put ovoliko
muciti, naravno da hocu...zaboravicu do tad sta sam radila...
...i jel ovo sad za pohvalu...kad se ovako gleda bas i nije...![]()
250-300dinara... maksimum 350... nisam sigurna, kaže da uopšte nije mnogo, pa vjerujem da je ta brojka
u prizemlju... e sad, ako ih je više, tu ti ne mogu pomoći: )
moguće da je prvi na koji se naiđe, kada se krene od glavnog ulaza... jer mi je rekla da ih ne mogu omašiti: )

jeste za pohvalu, zato što mnoge bake (vidim da si napisala da si baka) ne znaju ni da uključe kompjuter
i eto ja smatram da si za pohvalu.
a usput i ja da se pohvalim našla sam knjige sa tematikom koja me zaokuplja u poslednje vreme i baš sam srećna zbog toga.
Eto i to je za pohvalu

Lepo. Sto je sladak taj leba bez motike02/07/2011 CASHOUT €434.46 EUR 177908499 Success
Juce sam malo zaradio na pokeru. I tako, cisto da se pohvalim...![]()
![]()
i to je bilo jednom i nikad vise...
Lepo. Sto je sladak taj leba bez motike
Meni se jednom desilo da sam dobila lovu na kocki, i to vrlo lepu sumu..ne znam jesam li to pricala,i to je bilo jednom i nikad vise...
![]()
). I tu se nacrta neka baba, koja ce njoj da objasni sta i kako....i nakon pet minuta poce automat da pljuje pare, sve zveci j*bote. 200 i nesto EUR uzela ona tu, a baba je odvukla odmah na kasu i rece joj "Ovo draga da isplatis i da ides kuci sa svojim muzem i da uzivate", aludirajuci na to da ne igra dalje, jer bi mogla sve izgubiti. A meni bilo glupo, tek dosli, pa da idemo kuci. Nasli smo kompromis, dogovorili se da ona uzme te pare i da kazino napustamo kada potrosimo onih 200 EUR sa kojima smo dosli. I tako, odemo sednemo za sto gde se igra poker u tropical stud varijanti (diler protiv svih igraca, menjas jednu kartu maksimalno). Krene nas neverovatno i uzmemo jos i tu 600 EUR. Reko´:"Zeno, e sad idemo kuci". 

dobila sam sliku jednog forumskog moćnika![]()
)))
Pa dobro sad...bez motike jeste, ali bez truda i znanja nije. A da je sladak, sladak je, mora se priznati.
Kad smo vec kod te teme, sad si me podsetila na moju zenu. Bila je trudna sa cerkicom, znaci negde sedmi-osmi mesec trudnoce vec. I meni doslo da idemo u kazino. Sredimo se mi, odemo (ja sam bio vec par puta pre toga, ona nikad do tad). I sad ona se sva uspanicila, ne zna sta bi da igra, nece nikako da pukne pare, stisla se sva jadna. Reko´:"Draga, dosli smo da uzivamo, ne da se stiskamo. Imamo budzet od 200 EUR. Kad to potrosimo, prokockamo, popijemo, pojedemo, idemo kuci i svima lepo". I tako, ona se odluci da igra neki automat (naravno sa nekim srcima, neka romantika, sta ti ja znam). I tu se nacrta neka baba, koja ce njoj da objasni sta i kako....i nakon pet minuta poce automat da pljuje pare, sve zveci j*bote. 200 i nesto EUR uzela ona tu, a baba je odvukla odmah na kasu i rece joj "Ovo draga da isplatis i da ides kuci sa svojim muzem i da uzivate", aludirajuci na to da ne igra dalje, jer bi mogla sve izgubiti. A meni bilo glupo, tek dosli, pa da idemo kuci. Nasli smo kompromis, dogovorili se da ona uzme te pare i da kazino napustamo kada potrosimo onih 200 EUR sa kojima smo dosli. I tako, odemo sednemo za sto gde se igra poker u tropical stud varijanti (diler protiv svih igraca, menjas jednu kartu maksimalno). Krene nas neverovatno i uzmemo jos i tu 600 EUR. Reko´:"Zeno, e sad idemo kuci".
![]()