Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas mi je divan divan divan dan!:D:D:D

1. Prvo sam spavala do 9, idealno za mene... :D ...Onda sam ustala, skockala se i sa mužem otišla u NS...
2. Čim sam ušla u Klinički centar, videla me dr.i prozvala odmah, nisam morala čekati... rezultat krvi mi je super... Bogu hvala, nema zgrušavanja, čak naprotiv, baš onako idealno...:worth: stoga sam saslušala dr. i lekciju koju mi je održala kao 'majka'... jer sam joj prošle nedelje napravila mali problem... još mi je u toku konsultacije stigao još jedan nalaz, opet dobar...:worth::D
3. Otišli u centar, prošetali... pa na UZ... stigli smo 10 minuta ranije, i iako uvek čekamo, dr.nas primila odmah... gledali smo malog pišonju, smešan je... dr.kaže da je sve u redu, hvala Bogu...:worth: a i moji jajnici konačno, nakon 3 meseca su se vratili na staro...:worth: kontrola za 5 nedelja...:D
4. Nakon toga smo mm i ja, srećni kao mali majmuni, šetali gradom, našli se sa jednim prijateljom i proveli divan dan u šetnji i na ručku u centru, uz sunce...
5. Kad sam se vratila, muž kosio a ja lepo odspavala...
6. Mama i tata su se odljutili i došli do mene večeras na kafu...:heart: posle nedelju dana... i pošto sam juče tati poslala poruku da mi je muž pojeo sve pancerote, mama mi napravila i donela ogromnu veliku činiju vrućih panceroti...:heart::D

Danas je izgleda moj dan!!!:super::super::super:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back