gost 237967
Veoma poznat
- Poruka
- 13.188
Edvard
pgde si pivac, 100 godina bre!?
pgde si pivac, 100 godina bre!?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pgde si pivac, 100 godina bre!?Sto da ga menja? Lik je najjaci....realno.![]()

Edvardpgde si pivac, 100 godina bre!?

ma da,osim sto tu predstavlja neonacistu i ima jasno istaknut kukasti simbol???
i to treba da te predstavlja?
Kukasti.. simbol?!
Ovo je pauk koji se šeta po ključnoj kosti, Norton u tom filmu nije imao kukastaća na tom mestu, a mislim ni u jednom filmu aswell.
Kukasti.. simbol?!
Ovo je pauk koji se šeta po ključnoj kosti, Norton u tom filmu nije imao kukastaća na tom mestu, a mislim ni u jednom filmu aswell.

Sto da ga menja? Lik je najjaci....realno.![]()

brkam ga sa hardom
i upala mi ta svastika u ochi![]()
vise nemas ni jednu temu gde ti se neko ruzno ne obrati...
jezik ulice je zavladao i na forumu
![]()
Evo me....jel sam ti nedostajao?
Ima svoj stav...bio politicki korektan ili ne (sto me mnogo smara inace)....a ako si gledala film, lik je pozitivac.![]()

GospodZo, ja se duboko izvinjavam ako sam vas uvredio....pricam ovde inace isto kao i na ulici....nemam potrebu da se pravim fin.
Uzdravlje...![]()

Pa da, nije originalno, jer Mr. Hard fura oduvek taj avatar....jedino to.
O svastici ne bih ovde....ima ona sasvim drugo poreklo, nije je Hica izmislio....ali to je, kao sto rekoh, druga prica.![]()

Nema, ja ti ka'em...nije više nikada igrao neonazzija sem tu a tu je imao na desnom ramenu i levoj sesici :teehee:
Dakle ovo je autentični pauk s polomljenim nogama
Zbog harda i swastike da menjam avatar?
Da si rekla vodim te na projekciju Am.History X pa i da razmislim.

Pa da, nije originalno, jer Mr. Hard fura oduvek taj avatar....jedino to.
O svastici ne bih ovde....ima ona sasvim drugo poreklo, nije je Hica izmislio....ali to je, kao sto rekoh, druga prica.![]()

A tebi zapelo baš večeras?pa kad si zauzet vecheras s visokom plavushom![]()

J*be lud zbunjenog....u filmu fura svastiku preko celog desnog dela grudi, ali aj sad...