Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sredili mi da ne platim kaznu prelaza na crveno pandur pusi ga:manikir:

Аааааа?

А бубице?

Или је то било пре технологизације саобраћајаца?

У сваком случају, честитам, ипак је ово Србија, брате!

Polozila danas ispit sa 10-kom!!! :zbanana:

Sutra ujutru u 8 treba da sam u porodilistu! :)
Cestitam! :super: Svaka ti cast, dan pred porodjaj ides na ispit. Ne da mi isto ne bi palo na pamet, vec verovatno ni o cemu drugom ne bih mogla da mislim jedno dve-tri nedelje pred porodjaj, ako ne i vise. :D
Drzimo fige sutra da sto pre i lakse to bude gotovo i da sto krace traje oporavak, to zakazan carski rez... Pa se javi onda sa lepim vestima. :)

ajd i ja da se pohvalim,moje dete danas polozilo ispit sa 8
a sto su bezobrazni profesori...ispit koji je polozio pre ovoga,ima dvadeset dana,danas je objavljeno da ce ocene unositi u indeks u subotu u pola jedan.
a ledinci,a porodicni rucak...?
kaze da se deca jako bune zato sto mnogi nisu iz n sada,putuju za vikend kuci,sad moraju da ostanu jer ovome dunulo da u subotu u vreme rucka upisuje ocene

Bravo za dete. Ih kakvi ste, ne zna se ko je uspešniji, vi ili deca. Trebalo bi da idem ili kod vas, ili kod vaših roditelja na kurs roditeljstva. :(

Ovo je za rupu, al' da ne idem tamo. Moje starije dete gde je tu je, a ja samo vičem nek je živ i zdrav.

Bravo za dete. Ih kakvi ste, ne zna se ko je uspešniji, vi ili deca. Trebalo bi da idem ili kod vas, ili kod vaših roditelja na kurs roditeljstva. :(

Ovo je za rupu, al' da ne idem tamo. Moje starije dete gde je tu je, a ja samo vičem nek je živ i zdrav.
idi bre domacice,naravno da je ziv i zdrav,nista vaznije od toga nema.a ja bas i ne mogu da smislim cime da se pohvalim,pa se hvalim detetovim uspehom :lol:
mene sad da neko natera da nesto polazem,bilo bi :sad2:

ja sam postala nemajka
moje dete u subotu ima ispit
danas odem sa njom pre podne na adu.napravile krug sa dzukcima, ja joj kazem - ajmo na limunadu..vidi kako je divno vreme..
ona kaze, ma moram da ucim
ja kazem, ma ucices posle ajde bre vidi kako je lepo sunce
i tako smo sedele jos sat vremena

sad sam se vratila sa posla, ona u sobi uci, svi ljubimci kad ja nisam kuci presele se kod nje kolektivno..
znaci u sobi ona, dva psa koja hrcu :rotf: i dve macke
ja je pitam, pile kako ide
ona kaze, izvedi ih molim te iz sobe dekoncentrise me hrkanje :rotf: nikako me ne ide
a ja kazem - ajde zivotinje idemo napolje mora cica da uci, pa da ujutru opet idemo na adu :lol:
joj stvarno sam skot!
a mozda i nisam :)

joj smokvo- sa mnom ide generecija 1990 :sad2:
oni z od zivota ne znaju. slusam ih nekad pre predavanja u nekim zivotnim kao pricama i mislim se da li je moguce da sam i ja ovako nekada mislila i govorila :lol:

- - - - - - - - - -

ali asistent jedan nije uopste za bacanje :zper:
moje godiste malo ruznjikav al pametaaaan :D

dive,pa i dobro je sto ceru izvlacis na vazduh.moje dete kad pravi pauzu od ucenja samo predje na gledanje filmova ili sedenje za kompom,ne zna vise ni da koraca nogama
e ono cime u stvari zelim stalno da se pohvalim,a glupavo mi je, da mu je devojka kao secer.dolazi skoro svaki dan kod nas,stalno nas ljubaka,prica trista na sat,nasmejana.opustena.meni je to jako slatko kako se vole i kako njima uposte nije neprijatno da se predamnom drze za ruke,ili dok ja vozim,oni se pozadi ljubakaju,sve puca :heart:
bas sam je zavolela

- - - - - - - - - -

joj smokvo- sa mnom ide generecija 1990 :sad2:
oni z od zivota ne znaju. slusam ih nekad pre predavanja u nekim zivotnim kao pricama i mislim se da li je moguce da sam i ja ovako nekada mislila i govorila :lol:

- - - - - - - - - -

ali asistent jedan nije uopste za bacanje :zper:
moje godiste malo ruznjikav al pametaaaan :D

em je mator,em je ruznjikav :aaa:

Sredjena sam .

PS. Danas isporucila vagicu svekiju, tako da je jos jedan problem resen. ;)
I kupila bebi dve kapice...

A gladna sam... a ne smem jesti... :(

idem rasiriti ves pa na spavanje.
Ustajem u 6 dok medu sredim... i sebe... Trebala bi i ranije

Pozdravljam vas sve i ljubim...
:kiss:
Nadam se da se cujemo za par dana. kad izadjem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back