- Poruka
- 63.764
sredili mi da ne platim kaznu prelaza na crveno pandur pusi ga![]()
Аааааа?
А бубице?
Или је то било пре технологизације саобраћајаца?
У сваком случају, честитам, ипак је ово Србија, брате!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sredili mi da ne platim kaznu prelaza na crveno pandur pusi ga![]()

Cestitam!Polozila danas ispit sa 10-kom!!!
Sutra ujutru u 8 treba da sam u porodilistu!![]()
Svaka ti cast, dan pred porodjaj ides na ispit. Ne da mi isto ne bi palo na pamet, vec verovatno ni o cemu drugom ne bih mogla da mislim jedno dve-tri nedelje pred porodjaj, ako ne i vise. 

Polozila danas ispit sa 10-kom!!!
Sutra ujutru u 8 treba da sam u porodilistu!![]()

srecno sutra cickava- cekamo te sa jos ludjim hormonima posle porodjaja
ovi trudnicki su mala maca![]()

idi bre domacice,naravno da je ziv i zdrav,nista vaznije od toga nema.a ja bas i ne mogu da smislim cime da se pohvalim,pa se hvalim detetovim uspehomBravo za dete. Ih kakvi ste, ne zna se ko je uspešniji, vi ili deca. Trebalo bi da idem ili kod vas, ili kod vaših roditelja na kurs roditeljstva.![]()
Ovo je za rupu, al' da ne idem tamo. Moje starije dete gde je tu je, a ja samo vičem nek je živ i zdrav.

Bravo za dete. Ih kakvi ste, ne zna se ko je uspešniji, vi ili deca. Trebalo bi da idem ili kod vas, ili kod vaših roditelja na kurs roditeljstva.![]()
Ovo je za rupu, al' da ne idem tamo. Moje starije dete gde je tu je, a ja samo vičem nek je živ i zdrav.
i dve macke
nikako me ne ide

Eto, vidiš da imaš čime da se hvališ.
- - - - - - - - - -
Ulete dive. Ovo je za smokvu.

salim se ja,garant i studiraju pod stare dane zbog mladjanih studenata...

joj smokvo- sa mnom ide generecija 1990
oni z od zivota ne znaju. slusam ih nekad pre predavanja u nekim zivotnim kao pricama i mislim se da li je moguce da sam i ja ovako nekada mislila i govorila
- - - - - - - - - -
ali asistent jedan nije uopste za bacanje
moje godiste malo ruznjikav al pametaaaan![]()