Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
odgajila samosvesnu cerku koja bi da sa nepunih 13 skace padobranom, koja se ne boji vec naprotiv juri zmije, pauke i sve ostalo cega se ja plasim....
cerku koja jede i plave sireve, skembice u saftu a sad bi i skakavce
cerku joja od cetvrte godine hoce da bude veterinar...

i sve je to ona, a od zsvega toga u meni nema nicega...ja se i mraka plasim....

odgajila samosvesnu cerku koja bi da sa nepunih 13 skace padobranom, koja se ne boji vec naprotiv juri zmije, pauke i sve ostalo cega se ja plasim....

...moja od 5-te htela da bude stomatolog, i nikad se nije plasila
konrolnih pregleda kod sitih...al' ne postade stomatolog vec mama,
sa zavrsenom prvog godinom prava...hoce li i kad krenuti da uci
niko ne zna..:(

Slatko si me nasmejala.Neka je dete zivo i zdravo,ako tata podrzava onda je sve OK.:ok::ok::ok:

dok ja sedim u hladovini doma svoga muž i deca su biciklama otisli u selo nekih 28 km odavde
e nije stvar u 28 km, no sto poslednjih 8 je tako strmo da kad se spuštamo kolima non stop sam na kočnici

ja nisam pošl

nebi imao ko da nahrani pse , posto će da noće tamo
a inema šanse da odvozim to

dok ja sedim u hladovini doma svoga muž i deca su biciklama otisli u selo nekih 28 km odavde
e nije stvar u 28 km, no sto poslednjih 8 je tako strmo da kad se spuštamo kolima non stop sam na kočnici

ja nisam pošl

...Mileva hoće da nam saopšti da je sama kod kuće!!!:zper:

ja nisam pošl

...kako znas da nema sanse??
...jesi li probala kad???
...sve mozes samo ako jako zelis...

nisam siguran da ste u stanju da zamislite zbrku u mojoj glavi, gde se iza ruznog lica, iznad jezika s vecitim ukusom sapuna, u neposrednoj blizini u nedavnom ratu probijenog bubnjica, krije moj ne bas najsredjeniji um, pun trica i kucina kao dzepovi devetogodisnjaka. zamislite sebe nekako u mojoj kozi, kako gledate svet mojim ocima, cujete buku, glasove, a prinudjeni ste da krijete svoju tajnu od sveta. No, najteze od svega je da se covek kao ja jos i zaprepascuje, kao na primer kada mi je moja zena lepa kao boginja - za koju opravdano sumnjam da je zla - danas kazala: "ej, Mrezasti, cik pogodi, idemo na letovanje u Grcku" i morao sam da uskliknem "o-ho-hoj, bas prekrasno, boze moj!", a ja sam to jos odavno znao, jer sam cuo neizgovorene reci njenog unutresnjeg glasa, i na rodjendan sam unapreds video sve poklone u svesti onih koji ce mi ih darivati pre nego sto cu ih odmotati, i kad smo kao mali brat i ja kao Corave bake tragali za skrivenima, igra nam je bila upropascena, jer se u njihovim glavama ocitavalo mesto svakog traga i mesta na kojima smo ih mogli naci.

Jel vi gajite decu ili neustrasive super heroje? :zcepanje:

ma pitam se gde sam pogresila.....
umesto da visi na forumu ona ide na pecanje
umesto da se prenemaze i uzasava krvi recimo, ona mrtva ladna pomaze ocu da ušije ranu psu....
umesto da place dok gleda seceparajuce filmove, ona gleda horore i ID discavery

a ja sam samo htela dete koje misli svojom glavom....ali makar malo ko ja ...ali ne biva...
tatkovi geni isijavaju iz nje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back