Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...4000 nečega..dinara ne. Tako se pogodilo, ništa nisam dobila-sve sam zaradila Čičak...
A danas je Sv. Trifun...mm otvorio bocu nekog vina...I sad ne znam da li da mu prijavim ili da ćutim ko *****??! :rumenko:
Koje vino pijete?
PS. Ne prijavljuj vec trosi...
PS1. Ja sam sebi juce kupila 500e, sve sama zaradila. I ne prijavljujem. ;)

Cicak, ne zakeraj i ne kinji coveka...trebao je "nista" da ti donese, mozda bi bila iznenadjena. :lol:
Nista sam dobila za NG. Vec vidjeno :aha:
Hm. Ovo je bas tezak zadatak. Ako ispuni - svaka mu cast.

Ispunjava vec 8 godina... ali uvek moze bolje i vise... samo se treba potruditi

Koje vino pijete?

...neki Kišov Chardonay...Ne mogu da ga ocenim, boli me glava ceo dan...Ajd preporuči neki vaš "odozgore"...
Verovatno ću mu reći...Nikada nisam krila ništa od njega, ovlastila ga na sve kartice(sem na ovu na koju sam i zaboravila...). I on mene...Bar mislim.

Ne znam da li je za pohvalu :rumenko:
Bile mi drugarice danas i donele na poklon
20130214_195256.jpg

:rumenka::rumenka::rumenka:

Koje vino pijete?

...neki Kišov Chardonay...Ne mogu da ga ocenim, boli me glava ceo dan...Ajd preporuči neki vaš "odozgore"...
Verovatno ću mu reći...Nikada nisam krila ništa od njega, ovlastila ga na sve kartice(sem na ovu na koju sam i zaboravila...). I on mene...Bar mislim.
Sad cu da pitam muza gde u BGu imaju nasa vina, pa cu ti pustiti, pa probaj ;)
Ne znam da li je za pohvalu :rumenko:
Bile mi drugarice danas i donele na poklon Pogledajte prilog 270969
:rumenka::rumenka::rumenka:
Mudre drugarice. ;)
Ako ovo moje dete ne pocne da zaspiva na vreme i meni ce trebati jedan. Mada bi verovatno i za njega bila umorna. :aha:
A moja mukica se pogubila,pa iznese svoj poklon uz reci "Ne znam hoce li ti ovo biti zanimljivo posle Dubaija" :rotf::zcepanje::rotf:
Inace,kupio mi je Jil Sander tasnu+novcanik :zaljubljena: Pogledajte prilog 270971

Koji kic. I torba i kuhinja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back