- Poruka
- 63.764
Да ли још увек имају оваква паковања 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Имаш на НИС- овим пумпама и у Меркатору.Да ли још увек имају оваква паковања![]()
На Нис не идем, Меркатор немамо...алиии, баш сутра треба да сипам горивоИмаш на НИС- овим пумпама и у Меркатору.
Kako ide ono - sve sam isplanirala, sad samo da propadne.Ja se osećam odlično.
Stalno krećem u nove pobede. Ali vrlo brzo odustanem. Ne fali mi fizičke aktivnosti, moram ishranu da dovedem u red. Radim na tome. Bez zabranjenih namirnica, bez nutricioniste, bez keto ishrane, autofagije, kupus, mediteranske, hrono i ne znam kakve sve dijete. Cilj je da 1. juna 2024. imam 10kg manje nego 1. septembra 2023.
Plan je dugoročan, nije neizvodljiv, i sitnim koracima pokušavam da ga ostvarim.
Tu sam draga. Odgovorila na viberHvalim se da sam ovde nakon sigurno tri godine, a došla sam najviše da pitam za Afro? Pisala sam joj na viber prekonkoga smo komunicirale ne bas skoro ali nije mi stigao odgovor.
Dolazi ovde? Neko zna nešto?
Sada sam tek videla. Danima o tebi razmišljam.Tu sam draga. Odgovorila na viber![]()
Нека ти је жива и здрава, па да заједно прославите и њено пунолетствоMojoj drugoj unuci je danas rodjendanporasla 8 godinica
![]()