Pohvalite se III

bambiju ne seri
da ti vako narodski i maks politicki nekorektno kazem
eno ti emocije zive i relativno zdrave
pa nek ti objasni s kim se najvise preganja po tim pitanjima 😆
Pa ne, ne smeta to meni nista :malav:

Nemoj mi Em navoditi kao primer za verodostojnost bilo cega. Pogotovo ne nakon onih njenih politicara/ministara/premijera koji se zalazu za legalizaciju pedofilije. :sad2:

Znam tvoje stavove glede ljudskih prava i diskriminacije.

Pa ne, ne smeta to meni nista :malav:

Nemoj mi Em navoditi kao primer za verodostojnost bilo cega. Pogotovo ne nakon onih njenih politicara/ministara/premijera koji se zalazu za legalizaciju pedofilije. :sad2:

Znam tvoje stavove glede ljudskih prava i diskriminacije.

pa ne moze to tako
ne svidja mi se primjer...ajde drugi
ti si isto odlican primjer
covjeka koji u najboljoj namjeri ode u krajnost tesku
kao ajd svi da budemo dobro i seremo dugu...ako necete milom, ocete silom
i onda te svrgnemo
jbga 😆

pa ne moze to tako
ne svidja mi se primjer...ajde drugi
ti si isto odlican primjer
covjeka koji u najboljoj namjeri ode u krajnost tesku
kao ajd svi da budemo dobro i seremo dugu...ako necete milom, ocete silom
i onda te svrgnemo
jbga 😆
Ovo i nije daleko od istine. :) :)
Samo nije duga u pitanju, a nisu ni jednorozi. Ja stvatno reagujem na neke stvari i verovatno cu jednom negde poginuti...
Ali zbog pravednih ciljeva! :malav:

Evo, i mene brani taj tvoj zakon!
Smem da koristim boje na forumu kao i svi ostali, imam pravo na svoja uverenja, niko ne sme da me ućutkava. Diskriminacija po osnovu starosti je kažnjiva, dok naša moderatorka izjavljuje da je to smešno. Obrisala je, pa ne mogu da citiram, ali je izvela i brilijantan zaključak koji je ostavila:

Pri tom je iz mojih stavova izvela sasvim pogrešne zaključke, pa sve to smućkala u zanimljivu celinu koja je dovela do zatvaranja "Šoping" teme.:lol:

Bambi, imaš li još neki Zakon? Zanimljivo je! :rotf:

Tagovaću @tab503 , po već ne znam koji put, ali se ne izjašnjava. :ceka:
nema sta da se izjasnjavam
ti si avatar stavila iz sprdnje..to je isto kaznjivo.
ili se javno izjasni da se pripadnik lgbt populacije i bice ti dozvoljen avatar sa njihovim oznakama.

Ma nisam ja uopste toliko militantna, vec reagujem na nepravdu cak i kada sam u manjini.
Prica o homoseksualcima i diskriminaciji (da je tako skraceno nazovem) traje vec neko vreme na ovom forumu. I ja jesam za to da se o strahovima i predrasudama razgovara i razgovaram. Ali kad to „izrazavanje misljenja“ i taj rezgovor ne idu dalje od mrznje, onda sve to i nema bas puno smisla i ja jesam za brisanje i kljucanje tema.

Ma nisam ja uopste toliko militantna, vec reagujem na nepravdu cak i kada sam u manjini.
Prica o homoseksualcima i diskriminaciji (da je tako skraceno nazovem) traje vec neko vreme na ovom forumu. I ja jesam za to da se o strahovima i predrasudama razgovara i razgovaram. Ali kad to „izrazavanje misljenja“ i taj rezgovor ne idu dalje od mrznje, onda sve to i nema bas puno smisla i ja jesam za brisanje i kljucanje tema.
Ovo je islo Vragani.
Iz jedne u drugu sobu i vise nemam net, a vi vec par postova napisali.

traje i u zivotu kao i na forumu
i trajace jos dugo
kao sto je i sa pravima zena trajalo
previse je interesnih grupa upetljano

Back